TOBB 11. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI KATILIMCILARI TOBB-ETÜ'YÜ ZİYARET ETİ

16-27 Ekim 2010  tarihleri arasında Ankara, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına yirmi iki ülke ve üç özerk bölgeden katılan toplam kırkbeş girişimci  19 Ekim 2010 Salı günü TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesini ziyaret etmiştir.

alt

Konuk heyetin TOBB-ETÜ’yü ziyaretinde konuklarla bizzat Üniversite Rektörü Prof. Dr.Yücel ALTUNBAŞAK   ilgilenmiş ve üniversitenin tanıtım sunuşu Rektör tarafından yapılmıştır.

Bu ziyaret kapsamında  konuklara öğle yemeği ikram edilmiştir.  

alt

Üniversiteyi tanıtan broşür, CD vb malzemenin bulunduğu TOBB-ETÜ hediye torbaları  konuklara dağıtılmıştır. Konuk heyet üyelerinin üniversite birimlerini, laboratuvarları, derslikleri, kütüphaneyi ve kampüsü  gezmeleri sağlanmıştr.

alt

11. TKG Programı katılımcılraı TOB-ETÜ bahçesinde TKG ail fotoğrafı için biraya geldiler.

TOBB-ETÜ öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ramazan AKTAŞ tarafından  Üniversite salonlarında verilen “Genel İşletmecilik İlkeleri” konulu seminer konuklarımız tarafından çok yararlı bulunmuştur. 11. TKG grubu üyeleri Ramazan AKTAŞ Hocanı dersine aktif katılım göstermiştir. Konuk girişimciler ders aralarında Ramazan Aktaş'ı soru yağmuruna tutmuş ve  ülkelerine konferna svermek üzere davet etmişlerdir. 

alt

Yunanistan'ın Kos (İstanköy Adasında 11. TKG programına katılan İBRAHİM  KUNELAKİ (sağda)   Gala yemeğind eyapılan törende sertifikasını Prof. Dr. RAMAZAN AKTAŞ'tan (solda)  aldı.

alt

11. TKG programına RODOS Adasından katılan  KENAN AŞÇIZADE (sağda) Prof. Dr. RAMAZAN  AKTAŞ'ı (solda) Rodos'a davet etti.

“Türkiye’nin Dış Politikası Hakkında Genel Bilgilendirme” konulu semineri TOBB-ETÜ öğretim üyelerinden  Y. Doç. Dr.  İhsan ÇOMAK sunmuştur. Konuk heyet üyelerinin Türkiye'nin dış politikası ile yakından ilgilendikleri İhsan Çomak'a yönelttikleri sorulardan da anlaşılmıştır. Türkiye'nin kendi ülkeleri ile ve bölge ülkeleri ie ilşkilerini dikkatle dinleyen girişimciler  çeşitli yorıumlarda ve katkılarda bulunmuştur.

alt

11. TKG üyeleri TOBB ETÜ'nün mimari yapısını ve sağladığı fiziksel koşulları da çok beğendiler ve sunumlar arasında  yeşil  ve bakımlı bahçede yorgunluklarını attılar.

Aynı gün öğle saatlerinde  TOBB-ETü salonlarında Yunus Emre Vakfının tanıtılması da gerçekleşmiş ve sunum Başkan Yardımcısı Adnan TEKTAŞ tarafından yapılmıştır.  Konuklar,  Yunus Emre Enstitülerinin halen hangi ülkelerde faaliyete başlamış olduğunu öğrenince, kendi ülkelerine ne  zaman sıra geleceği sorusunu yöneltmiş ve konu üzerinde ısrarla durmuşlardır.