12. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER HEYETİ KARAMAN POLİS EVİNDE İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ YAPTI

TOBB tarafından düzenelenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında  13 Mayıs 2013 Pazartesi günü Karaman'ı ziyaret eden konuk girişimciler için Karaman Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Polis Evinde ikili iş görüşmeleri düzenlenmiştir.

Saat 17.00-19.30 arasında Karaman Polis Evinde düzenlenen ikili iş görüşmelerine Karaman'dan 50’den fazla şirket sahibi iştirak etmiştir. Gerek fabrika ziyaretlerinden, gerekse ikili iş görüşmelerinden çok yararlı sonuçlar elde edilmiştir.

Saat 20.00-22.00 arasında aynı yerde Oda yönetim kurulu ve meclis üyelerinin katılımıyla müzikli bir akşam yemeği verilmiştir.

Rodos temsilcisi İLTER OSMANCIKZADE  güzel şarkıları ile konuklara unutulmaz saatler yaşatmıştır.

alt

Rodos Şövlyesi İLTER OSMANCIKZADE  12. TKG programı süresince  mümkün olan anlarda grup arkadaşlarına konser vermekten kaçınmadı.

İkili iş görüşmelerine ve akşam yemeğine iştirak eden Karamanlı iş adamları ile konuk girişimciler kısa sürede kaynaşmış ve birlikte halaya durmuşlardır.

alt

Makedonya delegesi AMİR İSMAİLİ Karaman TSO Meclis Başkanı  MUSTAFA GÖKHAN ALKAN ile halayda. 

Yemekten sonra konaklama için Konya’ya hareket edilirken, heyet otobüsünün arızalandığı anlaşılmış,  yoğun yağmur alında 2 saat kadar aracın tamir edilmesi için Gürcistan'dan gelen  servis istasyonu işletmecisi SULEYMAN CİKHLADZE  de grup arkdaşlarını emniyeti ve salimen yolculuk yapabilmesi şoförle birlikte özel çaba göstermiştir. Bu arıza nedenle Konya’ya ulaşım çok geç saatlerde gerçekleşmiştir.

alt

Karaman'daki Türk Dili Bayramı kutlama törenini izlemekten memnun olan  Afganistan'dan ENAYETULLAH ZARE  12. Türkçe Konuşan Girşimciler programına aktif katılım göstermiştir.