12. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER GRUBU TOBB'UN 66. GENEL KURULU NEDENİYLE DÜZENLENEN ETKİNLİKLERE VE GALA YEMEĞİNE  KATILDI

TOBB’un 66. Genel Kurulu programları kapsamında, TOBB Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler üyeleri Ankara Hilton Oteli’ndeki yemekte biraraya geldi.  

12. Türkçe Konuşan Girişimciler Grubu üyeleri  de TOBB Genç Girişimciler Kurulu ve Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri ile tanışmak üzere genel kurul öncesinde düzenlenen özel  kokteyle ve yemeğe davet edildi.

alt

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu; Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aynur Bektaş ile Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı’nın da yer aldığı yemekte yaptığı konuşmada, “Toprağa bir tohum attık. Bunu büyüteceğiz. Zengin olmak istiyorsak, kadın ve genç girişimcilerin önünü açmak zorundayız” dedi.​

Konuk girişimcilerin  yemek salonunda  değişik masalara oturarak, olabildiğince geniş bir çevre ile tanışmaları için ortam yaratılmaya çalışılmıştır.  12. TKG grubu üyeleri  yemek sırasında genç girişimcilerden ve kadın girişimcilerden yakın ilgi görmüştür.  

alt

12. TKG programına Rusya'dan kataıulan girşimciler genel kurul yemeğinde işadmaları ile göüşme fırsatını değerlendirdi.

Genel Kurul yemeği için müzik program da düzenlenmiş olması nedeniyle konukların samimi ve eğlenceli bir akşam geçirmeleri mümkün olmuştur. 

Rodos’tan gelen konuk girişimci, İLTER OSMANCIKZADE  Otelin müzik grubu eşliğinde tüm konuklara unutulamz bir konser vermiştir.

İlter OSMANCIKZADE'nin coşkulu şarkılarına eşlik eden konuklar kısa sürede kaynaşmış, gece  müzik ve danslarla geç saatlere kadar devam etmiştir.

alt

Rodos delegesi İLTER OSMANCIKZADE  (sağdan 2.) genel kurul davetinde TOBB Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri ile iki ülke arasındaki  ticaret ve kültürel bağlar konuunda izlenimlerini paylaştı. 

alt

KKTC'den HALİDE GÜRÜN  (soldan 4.) TKG Moderatörü MERT ERMİŞ  (soldan 3.) ile birlikte  İlter OSMANCIKZADE'nin şarkıları eşliğinde eğlendi.

alt

KKTC'den HALİDE GÜRÜN  (soldan2.) + Bosna Hersek'den  BERİNA KARAÇİÇ (sağdan 3. ) + Yunanistan Batı Trakya'dan İSMAİL MÜMİN (sağdan 2.)

alt

TKG programı üyesi olmak, geniş ve samimi bir ailenin bir parçası olmak anlamına gelmektedir. Afganistan, Makedonya, İran ve Yunanistan temsilcileri neşeli ve eğlenceli geçen genel kurul yemeği sonrasında dostluk fotoğrafında.

TOBB Genel Kurul Yemeği ile ilgili ayrıntılı haberlere ve fotoğraflara ulaşmak için lütfen TOBB haber linkini tıklayınız.