TOBB 11. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER GRUBU ONURUNA DÜZENlENEN GALA YEMEĞİNDE  KATILIMCILARA SERTİFİKALARI VERİLDİ

11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında ülkemize gelen konuklar onuruna 21 Ekim 2010 Perşembe  günü  TOBB-Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen  Gala Yemeğinde konuklaraın sertifkları dağıtıldı.

Gala yemeğinde konuk girişimcilere  Katılımcı Sertifikaları kamunu üst düzey yöneticileri tarafından  takdim edildi.

alt

TOBB Genel Sekreter Yardımcısı ALİ EMRE YURDAKUL (solda)  11. TKG programı heyet başkanı REZA KAMİ'ye (sağda) sertifikasını verirken 11. TKg programı katılımcıları için liderlik ve ağabeylik  görevini üstlendiği için teşekkür etti.

alt

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı  Kemal YURTNAÇ (solda), Afgansitan'dan Dr. AHMAD ARSALAN KARIMI'ye (sağda) sertifikasını verdi.

TOBB Genel Sekreter Yardımcısı Ali Emre YURDAKUL ve TOB -ETÜ Genel Sekreteri  Prof. Dr. Adem Şahin'in ev sahipliğindeki yemeğe Devlet Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Yurtdışı Türkler Ve Akraba Topluluklar Başkanlığı, KOSGEB, İGEME, TİKA yetkilileri  ve uzmanları ile , Ankara'daki Oda ve Borsaların yöneticileri katıldı. 

11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konu girişimcilere Katılım Sertifikaları gala yemeği sırasında kamu yöneticileri tarafından verilmiştir. 

alt

İGEME Genel Sekreter Yardımcısı  KKTC'den katılan BURÇİN ÖZDENAK'a (sağda)  sertifikasını verdi.

alt

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı  Kemal YURTNAÇ, Almanya'dan katılan  BÜLENT ÇAKIROĞLU'na (sağda) sertifikasını verdi.

alt

11. TKG programına Tacikistan'dan katılan İLHOMCON KUÇİNBAEV'e katılımcı sertifikasını OSTİM Başkanı ORHAN AYDIN  verdi.

alt

11. TKG programına Moldova'da katılan CONSTANTIN PAPADIA (sağda)  Toptan ve perakende inşaat malzemeleri ticareti yapan şirket sahibidir.

alt

Gala Yemeği öncesinde düzenlenen Hoşgeldiniz Kokteylinde konuklar kamu yöneticileri ile tanıştı.

alt

Konuk Girişimciler ve kamu temsilcileri büyük aile fotoğrafında bir araya geldi. 

Konuk heyet üyeleri kendi bölgeleri ile ilgilenen kamu temsilcileri ile tanışmaktan ve sorunlarını aktarma  fırsatı  bulmaktan  duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Yemek sırasında devletin yetkililerine ve  ülke  uzmanlarına  sorunlarını aktarmak ve  önerilerini iletmek fırastını değerlendiren yabancı konuklar bu buluşmadan çok memnun oldular.  

TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve TOBB Genel Sekreter Yardımcısı Ali Emre YURDAKUL ile birlikte çekilen grup fotograflarına ulaşmak için lütfen aynı habere ait bu farklı linki de tıklayınız.