TOBB 10. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI  KATILIMCILARI DIŞ TİCARET MÜSTEŞARLIĞINI ZİZYARET ETTİ

12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında Ankara'da bulunana konuk girişimciler, 26 Mayıs 2010  Çarşamba günü Dış Ticaret Müsteşarlığını ziyaret etmiştir.

alt

-10. TKG Programı heyeti Dış ticaret Müsteşarlığı  girişinde-

alt

Konuk heyet  üyeleri Anlaşmalar Genel Müdürü Murat YAPICI  tarafından kabul edilmiştir. 

Bu heyette DTM Müşavirinin  önerisi üzerine Arnavutluk’dan 2 yerel memurun bulunması nedeniyle Birliğimize özel olarak teşekkür edilmiştir.

Toplantıda Dış Ticaret Müsteşarlığının faaliyetleri hakkında sunum yapılmış ve konukların sorularını yanıtlanmıştır.

alt

-10.Türkçe Konuşan Girişimciler heyetinin başkanı İran'dan RASOUL BAGHBAN ORANDİ DTM Anlaşmalar Genel Müdürüne sedef işlemeli kutu armağan eti-

10. TKG Grubunun Dış Ticaret Müsteşarlığını ziyaretine ilişkin farklı bir fotoğrafa ulaşmak için bu linki tıklamanız yeterli olacaktır.

alt

-10. TKG Programı katılımcıları Anlaşmalar Genel Müdürü MURAT YAPICI ile birlikte -

alt

-İran-Tebriz'den 10. TKG Heyet Başkanı  RASOUL BAGHBAN ORANDİ (sol vaşta) ve Irak-Kerkük'ten  OMER RAFIK TEVFİK MAYAS (sağ başta) DTM  yetkiileri tarafından sunulan  ikram molasında-

alt

-10. TKG Grubu DTM Bahçesinde mola verdi.- 

alt

Kırgızistan temsilcileri BAKITBEK MAMBETAKUNOV (soldan 2.) ve  TEMİRLAN SARLYKBEK UULU (sağdan 2.) 10. TKG programının heyet başkanı RASOUL BAGHBAN ORANDİ ile Dış ticaret Müsteşarlığı bahçesinde grup hatırası albümü için fotoğraf çektirdi.