12. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER GRUBU CUMHURBAŞKANI ABDULLAH GÜL'E  KAFTAN VE KALPAK SUNDU 

TOBB'un 66. Genel Kurul programı  kapsamında; 10, 20 ve 51 yıl süreyle görev yapan TOBB Genel Kurul delegelerine, hizmet şeref belgesi ve plaketleri Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından 15 Mayıs 2011 Pazar günü, TOBB’un Ankara’daki Birlik Merkezi’nde yapılan törenle verildi.

12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcıları bu törene de davet edildiler.  12. TKG grubu adına Türkmenistan'dan gelen BAYRAM  BAYRAMOV ve MERDAN GURBANDURDYEV, grup üyesi arkadaşlarını temsilen Cumhurbaşkanı  Abdullah GÜL'e Türkmenistan'a özgü kaftan ve kalpak giydirdiler.

alt

 12. TKG programına Türkmenistan'dan katılan Bayram BAYRAMOV  ve Merdan GURBANDURDYEV  Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ee kaftan ve kalpak giydirme töreninde duygulu anlar yaşadılar.

alt

Plaket töreninin ayrıntılı haberine ulaşmak için lütfen TOBB haber linkini ziyaret etmeniz önerilmektedir.

alt

12. TKG Programı HeyetBaşkanı Irak'tan SUPHI MUTAPCI (solda) ve Irak Kerkük temsilcisi  HALİT MEKNECI  (sağda) TOBB Şeref Plaketi Törenine katılmaktan gurur duydular. 

alt

12. TKG Programı katılımcıları TOBB Şeref Plaketi töreninde (soldan 3.) özel konuk olarak ön sıralarda ağırlandı. Programa Almanya'da katılan MUHAMMED ERTURAN  (soldan 2.) heyet başkanı SUPHİ MUTAPÇI'dan Irak  Türkmenlerinin sorunları hakkında bilgi aldı.