TOBB 12. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMINA KATILAN KONUKLAR ANITKABİR ZİYARETİNDE DUYGULU ANLAR YAŞADI

12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konuk heyet üyeleri 15 Mayıs 2011 Pazar günü TOBB Genel Kuruluna katılmak üzere Ankara'ya gelmiş olan ikibin kişiilik Genel Kurul delegeleri ve TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ile birlikte Anıtkabir'i ziyaret etmiş ve Atatürk'ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulunmuştur.

TOBB'un büyük aile fotoğrafında yer alan konuk girişimciler, toplu ziyaret törenin ardından  12. TKG Grubunun Başkanı ve  Irak  Kerkük Türkmen İşadamları Derneği Başkanı  SUPHİ MUTAPÇI  ile birlikte 12. grubu özel  törenini yapmış ve  mazoleye çelenk koymuştur.

12. Türkçe Konuşan Girşimciler Programına Irak'tan katılan SUPHİ MUTAPÇI ve HALİT MEKNECİ Anıtkabir ziyaretinin Türkmenler için çok önemli olduğunu, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu büyük önder  Atatürk'e derin bir isevgi, saygı ve hayranlık duıyduklarını, bu sevginin Kerkük Türkmenleri arasında yaygın ve yoğun olarak yaşadığını  vurgulamış ve ziyaret sırasında duygulu anlar   yaşadıklarını ifade etmişlerdir. 

12.  TKG Grubu üyeleri Anıtkabir Müzesini rehber eşliğinde ziyaret etmiş ve  hediyelik eşyalar bölümünden  çeşitli rozet, takvim, film, kitap  vb anı eşyaları satın almışlardır.

alt

12. TKG Programı Heyet Başkanı SUPHİ MUTAPÇI  Atatürk'ün manevi  huzurunda saygı duruşunda bulundu.

alt

12. TKG programı katılımcıları Anıtkabir ziyaretinde duygulu anları paylştı.

alt

12. Türkçe Konuşan girşimciler Programıa katılan  konuklar özellikle 15 Mayıs 2011 tarihinde TOBB Genel Kurul  delegeleri ile birlikte toplu olarak gerçekleşen resmi randevulu Anıtkabir ziyareti ve mozoleye çelenk koyma törenlerinden çok etkilenmişlerdir.

12. TKG üyeleri Anıtkabir ziyareti sırasında gurp içi dostluk fotoğraflarında buluştu.

TOBB'un büyük ailesi ile birlikte gerçekleşen Anıtkabir ziyaretinin ayrıntılı haberine ve  aile fotoğrafına ulaşmak için TOBB haber linkini tıklamanız yeterli olacaktır.

alt

Rodos'tan İLTER OSMANCIKZADE (sağ başta), KKTC'den HALİDE GÜRÜN (soldan2.) ve TKG Moderatörü ELENA SİRCHELİ (soldan1.) Anıtkabir ziyaretinde-

Konuk girişimciler  Anıtkabir  ziyaretinin ardından Komutanlık tarafından kendilerine verilen imzalı mühürlü “ziyaretçi belgesi”ni memnuniyetle karşılamış ve programı en değerli hatırlarından biri olarak özenle saklamak üzere teslim almışlardır.