KONYA  MİLLETVEKİLİ MUSTAFA KABAKÇI  12. TKG GRUBU KATILIMCILARI İLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Milletvekii seçilmeden önce Konya Ticaret Odası Meclis Başkanı olarak görev yapan ve halen 23. ve 24.  yasama dönemİeri boyunca milletvekili olan MUSTAFA KABAKÇI, 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı  katılımcılarının  14 Mayıs 2011 tarihinde  gerçekleşen Konya  Ticaret Borsası ziyaretinde hazır bulunmuştur.

Mustafa KABAKÇI heyet üyeleri ile yakında ilgilenmiş ve  daha afzla zaman ayırabilmek için 15 Mayıs 12011 sabahı konuklarla kahvaltı etmek üzere  Selçuk Otelde  12. TKG Grubunu ziyaret etmiştir.  

alt

Çalışma kahvaltısı sırasında konukların sorularını dinleyen Konya Milletvekili Mustafa KABAKÇI, konuklarla iletişim bilgilerini paylaşmış ve her zaman kendisine danışabileceklerini belirterek,  katılımcıların kendisine ilettikleri mal temini ve  firmalarla bağlantı kurma konusundaki taleplerine hızlı çözüm önerileri geliştirmiştir.

alt

12. Türkçe Konuşan girimciler Programına katılan konuk girişimciler Mevlana Müzesini de ziyaret etmiştir. (soldan sağa doğru) Türkmenistan, Yunanistan, Afganistan, Ukrayna ve Irak temsilcileri grup hatırası için kemaraya gülümsedi.

alt

Afganistan'dan ENAYETULLAH ZARE  (sağda)  Türkemnistan'dan BAYRAM BAYRAMOV (solda)  Konya'da tarihi bölgeleri ziyaret etmekten çok memnun kaldılr.

alt

12. TKG programına Afgaistan'dan katılan ENAYATULLAH M. KARİM ZARE (sağda) Konya'a fabrika ve iş yeri  ziyareti yapmaktan memnun oldu.

alt

Çok verimli geçen Konya ve Karaman ziyaretlerinin ardından 12. TKG heyeti Ankara'ya yorgun döndü.