8. TÜRKÇE KONUŞANLAR GRUBUNA IRAK'TAN KATILAN  AMJED WAJİD'İ MAALESEF BOMBALAMADA KAYBETTİK  

15 Ekim 2013 Tarihinde, Türkmen diyarı Kerkük ilinde, Kurban Bayramının ilk günü Bayram Namazının çıkışında uzaktan kumandalı mayının patlatılması neticesinde onsekiz kişi vefat etmiş ve otuzaltı kişi de yaralanmıştır. 

alt

Türkmen İşadamları Derneği üyesi ve  8. Türkçe Konuşan Girişimciler Grubunun değerli katılımcısı elektrik mühendisi  AMJED WAJİD (NURİ DÖKÜMCÜ) kardeşimizin de bu patlamada hayatını kaybetmiş olmasından derin üzüntü duymaktayız.

alt

Bu melun patlamada hayatını kaybeden onsekiz Türkmen kardeşimize rahmet dilerken, kederli ailelerine ve yakınlarına taziye ve sabır dileklerimizi sunuyoruz. Yaralı kardeşlerimize acil şifalar dileriz.

alt

17. TKG üyesi  ABDAL AMEER MUHSEN HASSAN FAHMI (sol başta) ve rahmetli arkadaşımız 8. TKG üyesi  AMJED WAJİD  (NURİ DOKUMCU)  ile birlikte görev yaptı.

alt

Rahmetli kardeşimiz AMJED WAJİD (sol başta) çok renkli, sevecen ve sosyal bir kişilİk olarak geniş bİr çevreye sahipti.

alt

TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU'nun  Irak Türkmen İşadamları Derneği Başkanına gönderdiği  başsaglıgı mektubuna bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

Arkadaşları tarafından çok sevilen rahmetli  AMJED WAJİD (NURİ DOKUMCU)  (solda)  bir dinlenme anında.

8. TKG programına Irak Kerkük'ten katılan ve bombalı saldırıda yaşamını yitiren sevgili kardeşimiz AMJAD WAJİD'in farklı fotoğraflarına facebook sayfasından ulaşmak mümkündür.