12. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI KATILIMCILARI KONYA SANAYİ ODASININ EV SAHİPLİĞİNDE İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ YAPTI

12. Türkçe Konuşan Girişimcilr Programı kapsamında  4 Mayıs 2011 Cumartesi  günü Konya'ya gelen heyet üyelerine Konya Sanayi Odası adına Dış İlişkiler Müdrürü SEYFİ SUNA ev sahipliği yaptı. Heyet üyelerinin talepleri ile teke tek ilgilenen ve tüm konukların ilgilendikleri sektörlerde iş görüşmesi yapabilmesi için çok özel çaba gösteren Seyfi SUNA  heyet üyelerinin  haklı tadirini kazandı. 

Organize Sanayi Bölgesinde gerçekleşen ziyarette konuk heyet Konya Sanayi Odası Başkan Yardımcısı tarafından karşılanmıştır. Heyet üyelerine Odanın faaliyetleri hakkında sunuş yapılmıştır.

Sunuşun ardından ikili iş görüşmelerine geçilmiştir. Yaklaşık 80 firmanın katılımı ile gerçekleşen ikili iş görüşmeleri çok başarılı ve verimli geçmiştir.

Konuk heyet üyeleri onuruna Konya Sanayi Odası Başkan Yardımcısı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Konya Mutfağı adlı lokantada akşam yemeği verilmiştir.

12. TKG programı katılımcıları  aynı gün KOnya TÜYAP Fuar Merkezinde   açık olan  Ev, Ofis Mobilyaları ve Dekorasyon Fuarını,  Ev Tekstili, Züccaciye, Beyaz Eşya Fuarını ve Gıda, İçecek ve Unlu Mamuller Teknolojileri Fuarını da ziyaret etmiş ve yararlı iş görüşmeleri yapmıştır.

Konya Sanayi Odası ev sahipliğindeki akşam yemeğinin ardından  Sema Törenlerini izleyen konuklar geç saatlerde heyet otobüsü ile Ankara'ya hareket etmiştir. 

alt

-Heyete ev sahipliği görevini başarıyla gerçekleştiren Konya SO Dış İlişkiler Müdürü  SEYFİ SUNA (oturan grupta sağ başta)