12. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMINA KATILAN KONUKLAR İSTANBUL'DA TEKNE GEZİSİNDE VEDALAŞTI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 08-19 Mayıs 2011 tarihleri arasında Ankara, Karaman, Konya  ve İstanbul illerinde düzenlenen 12. TKG programına  21 ülke ve 3 özerk bölgeden Dışişleri Bakanlığı dış temsilcilikleri aracılığıyla belirlenen 43 katılımcı iştirak etmiştir. 

18 Mayıs 2011 Çarşamba  günü öğleden sonra  12. TKg programına katılan konuk girişimciler için İstanbul Boğazında 2 saatlik bri tekne turur düzenlenmiştir.  

alt

12. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Ukrayna'da kaıtlan YULIYA KUCHMA (sol başta)  tekne gezisinde Almanya temsilcisi  ÜMİT KELEPİR ile İstanbul izlenimlerini paylaştı.

alt

12. TKG porgramına Yunanistan'ın Batı Trakya bölgeisdnen katılan İSMAİL MÜMÜN (sağ başta) tekne gezisinde Irak temsilcisi HALİD MEKNECİ  (soldan 2.) ile işbiriği yapabilecekleri konular ve projeler hakkında görüştü.

alt

12. Türkçe konuşa Girşimciler programına Ukrayna'nın Kırım Özerk Bölgesinden  katılan MUKHAMED ALİ SULAYMANOV  (solda) dönem arkadaşları ile vedalaşırken duygulu anlar yaşadı.