12. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI HEYETİ KARAMAN'DA FABRİKA ZİYARETLERİ YAPTI 

TOBB 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında  konuk heyet üyeleri 12 Mayıs 2011 tarihinde gece yarısından sonra Karaman'a  ulaşmış ve şehir merkezindeki AYGÜN ve DİLEN Otellerde  iki grup olarak konaklamıştır.

13 Mayıs 2011   Cuma günü erken saatlerde karaman Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden  konuk girişimciler  Yönetim Kurulu Başkanı  Mustafa TOKTAY ve  yönetim kurulu üyeleri tarafındna karşılanmıştır.  Başkan ve TSO yöneticileri  tam gün heyet üyeleri ile birebir ilgilenmiştir. 

alt

12. TKG heyeti Karaman Ticaret Borsasını ziyaret etmiş ve Borsa faaliyetleri hakkında bilgi almıştır.

alt

Karaman TSO yönetimi tarafından heyet üyelerinin iştigal konularına uygun olarak özel fabrika ziyaretleri programlanmış, ayrıca bisküvi, bulgur, paketleme/ambalaj çelik kapı/bariyer, makine üretim vb fabrikalar toplu olarak gezilmiş ve fabrika sahiplerinden üretim teknolojileri hakkında detaylı bilgi alınmıştır. 

alt

12. TKG Programı heyet başkanı SUPHİ MUTAPÇI fabrika ziyaretinden memnun oldu ve firma yetkiilerinden bilgi aldı.

alt

Ukrayna delegesi YULİYA KUCHMA  Duru Bulgur üretim hattı hakında  bilgi aldı. 

alt

12. TKG heyetinin üyeleri  üretim teknolojileri konusunda detaylı sorular yöneltti.

Duru Bulgur fabrikasında konuk heyet için özel olarak hazırlanan öğle yemeğine eski Devlet Bakanı Fikret ÜNLÜ’de katılmıştır.

alt

Duru Bulgur Fabriksında Öğle yemeği:  Bosna Hersek, Ukrayna, Kırım ve Makedonya temsilcileri Karaman fabrika ziyaretleri izlenimerini paylaştılar.