12. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMINA KATILAN KONUKLAR EKONOMİ BAKANLIĞI YETKİLİLERİ İLE TANIŞTI

alt

12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcıları,  10 Mayıs 2011 Salı günü Ekonomi Bakanlığı,  Dış Ticaret Müsteşarlığını ziyaret etmiştir.

Konuk heyet  üyeleri Anlaşmalar Genel Müdürü Hüsnü  DİLEMRE ve Daire Başkanı Belma ARAL tarafından karşılanmıştır. Ekonomi Bakanlığı ve Dış Tcaret Müsteşarlığının yapısı ve faaliyetleri hakkında   konuklara bir sunum yapılmıştır.  

Konukların bulundukları ülkeler ile Türkiye arasındaki ticarette yaşanan sorunlar konusnda  DTM yetkililerine ilettikleri sorulala ayrıntılı yanıtlar veren ekonomi kurmayları, konukların gelecekte de  ticaretle ilgili  soruları için doğrudan başvurabilecekleirni vurgulamışlardır.

Ekonomi Bakanlığının yöneticileri ile tanışmakta ve  T.C Devletinin resmi makamlarına aktarmak istedikleri problemleri birinci elden iletme şansı bulan konuk heyet üyeleri bu toplantıdan çok memnun ayrıldıklarını ifde etmişlerdir.

alt

12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcıları Ekonomi Bakanlığı  ziyaretini bahçedeki grup fotoğrafı ile belgelediler.

alt

KKTC'den HALİDE GÜRÜN (sol başta), Almanya'dan SÜREYYA İNAL (solda 2.)  Bosna Hersek'den BERİNA KARAÇİÇ (sagdan 2.) ve Ukrayna'dan  YULIYA KUCHMA  (sag başta)      

alt