12. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER ANKARA SANAYİ ODASI TARAFINDAN SİNCAN I. ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNE DAVET EDİLDİ

12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programıa katılan heyet üyeleri 12 Mayıs 2011 Perşembe günü I. Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyareti sırasında Bölge Yönetim Kurulu Başkan VekiliFahrettin KÜRKLÜ veSincan I Organize Bölge Müdürü İbrahim Hakkı ALPTÜRK tarafından karşılanmıştır.

alt

Konuk heyete sunuş yapılarak bilgi verilmiştir. Yeni Bölge binasında gerçekleşen kabul sırasında konuk heyetin ilgilendiği imalat sektörlerinin temsilcileri ile ikili iş görüşmeleri de düzenlenmiştir. Katılımcıların kendi ilgi alanlarına göre özel olarak seçilmiş fabrikaları tek tek veya küçük gruplar halinde ziyaret etmesi sağlanmıştır.

alt

Ayrıca Dışişleri Bakanlığı ve DTM’nin özel talebi doğrultusunda tüm grup ile bazı büyük ve modern fabrikalar (TERMİKEL, HİDROMEK) ziyaret edilerek Türkiye ve Ankara’daki sanayinin ulaştığı düzey konusunda heyet üyelerinin bilgilendirilmeleri sağlanmıştır. 

alt

Ankara OSB Konferans Salonunda  OSB yönetimi ve konuklar birlikte aile  fotoğrafında yer aldı.

Yoğun yağmura rağmen Ankaralı sanayicilerin ikili iş görüşmelerine ilgisi heyet üyelerini memnun etmiştir. Hava koşullarının kötü olması trafiği olumsuz olarak etkilediği için, Sayın Başkanın kabul törenine heyetin zamanında yetişebilmesi için bazı fabrika ziyaretleri son dakikada iptal edilmiştir.  

Heyet üyelerine OSB tarafından tanıtım CD’si, katalog vb bir hediyeler verilmiştir.