9. TKG GRUBU  ÜYESİ KAMOLİDDİN  HAMRİDDİNOV  TOBB'U  ZİYARET ETTİ

19-29 Ekim 2008 tarihleri arasında  düzenlenen  9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na  Tacikistan'dan katılmış olan KAMOLİDDİN HAMRİDDİNOV, iş ortağı ile birlikte 28 Agustos- 14 Eylül 2013 tarihleri arasında Türkiye'ye bir çalışma ziyareti gerçekleştirdi. 

Bu ziyaret kapsamında Gaziantep'e de giden  ve  Ticaret  Odası Genel Sekreteri ile  bir ticari anlaşmazlık konusunu  görüşen  Kamolididn Hamriddinov, Malatya'yı da ziyaret etmiştir.  

9. TKG Grubundan dönem arkadaşı Irak'tan HALİT MAYAS'ın yönlendirmeis ile Malatya'da bir piliç  üretim tesisini gezen ve yetkililerden bilgi alan Kamuliddin Hamrididov, Tacikistan'a gönderdiği  örneklerin beğenilmesi üzerine bu şirket ile anlaşma yapma noktasına gelmiştir. Tacikistan pazarında işlenmiş tavuk ürünlerini toptan pazarlamaya hazırlanmaktadır.  

alt

9. TKG üyesi KAMOLİDDİN HAMRİDDİNİOV  TOBB'un  İkiz Kuleler Binasının Ana  Girişinden grup arkadaşları için hatıra fotoğrafı gönderdi.

Kamolididn Hamrididnov,  5 Eylül 2013 Perşembe günü, iş ortagı ile birlilkte  öğle yemeğinde TOBB'a konuk olmuş ve yeni iş projeleri hakkında bilgi vermiştir.

alt

9. TKG üyesi KAMOLİDDİN  HAMRİDDİNOV  (sağda)  arkadaşımıza yeni projelerinde başarılar diliyoruz.