BEŞ FARKLI ÜLKEDEN GELEN 13. TKG GRUBU ÜYELERİ İSTANBUL'DA HASRET GİDERDİ
 
13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcıları beş farklı ülkeden yola çıkarak, bir hafasonu buluşması için İstanbul'a geldi.
 
14-15 Eylül 2013  Cumartesi - Pazar günü İstanbul'da biraraya gelen  eski dostlar hem hasret giderdiler, hem de İstanbul'u gezdiler.
alt
 
Konuklar Ada vapurunda neşeli anlaraı paylştı.
 
13. grubun Bulgaristan'dan gelen becerikli ve çalışkan uyesi  KADRİYE OSMANOVA ALİMOANOVA'nın üstün gayretleri ve özel çabaları ile  Bulgaristan, Kosova, Batı Trakya, Ukrayna ve İran temsilcileri Istanbul'da biraraya geldi.
 
alt
Büyükada'da Hamidiye Camini ziyaret eden 13. TKG grubu üyeleri  hatıra fotoğrafı için merdivenlerde sıralandılar.  
NASTARAN POURDOWLAT en uzak yerden, İran'dan sadece bu buluşma için İstanbul'a gelerek arkadaşları ile güzel bir hafta sonu paylaştı.
 
Kosova'dan NEHARİ KAZAZ bu özel randevuya zarif eşi ile bilikte katıldı. Kazaz ailesinin çalışkan kızları Bilay KAZAZ halen Samsun'da 19 Mayıs Tıp Fakültesinde ögrenimine devam etmektedir. Ülkesine doktor olarak hizmet verebilmek için ailesinden uzun yıllar ayrı kalmayı seçen genç ögrencimize başarılar diliyoruz.  
 
Buluşmaya katılan 13. TKG programının Ukrayna temsilcisi KARİNA TOLSTYAKOVA  Istanbul'da Yüksek Lisans egitimine devam etmektedir. 
 
Grup arkadaşları Yunanistan Batı Trakya temsilcisi HASAN HASAN  ile azınlık hakları ve  azınlık gazetesi yayınlamanın zorlukları konularında derin sohbetlere daldı. 
 
alt
BüyükAda'da Aya Yorgi tepesinde öğle yemeğini muazzam bir manzara karşısında yiyen grup üyeleri çok mutlu ve neşeli anlar paylaştı.
 
13. TKG programı katılımcılarından bir grubu biraraya getirmeyi başaran KADRİYE ALİMMANOVA'ya teşekkür  ediyoruz. 
alt
Heybeliada'da evin bahçesinden gün batımı kahvaltısında biraradayız.
 
Bu buluşmanın birbirinden güzel ve renkli fotoğrafları halen TOBB Girişimcilik adındaki TKG Grubunun  ortak Yahoo Mail Grubunda ve  Türkçe Konuşan Girişimciler için özel olarak kurulmuş olan Facebook Grubunda albüm olarak yayınlanmaktadır.
 
alt
Konuklar 15 Eylül Pazar günü İstanbul Boğzında tekne turunda vedalaştı.
 
Yahoo mail grubunda yayınlanmakta olan fotograflara ulaşmak için bu linki tıklayınız.
 
Fotografların devamı için yahoo grupta yayınlanmakta olan bu habere de ulaşmanız gerekmektedir.
 
TKG Facebook Grup sayfasına eklenmiş olan albümü de ziyaret etmeniz önerilmekedir.