5. TKG GRUBU ÜYESİ IRAK KERKÜK TİCARET ODASI BAŞKANI SABAHATTİN AL SALİHİ TOBB'U ZİYARET ETTİ

Irak Kerkük Ticaret Odası Başkanı Sabahattin Al  SALİHİ,  TOBB tarafından  2006 sonbaharında düzenlenmiş olan 5. Türkçe Konuşan Girşimciler Programına Irak temsilcisi olarak katılmıştı.

alt

Kerkük Ticaeet Odası Başkanı  SABAHATTİ AL SALİHİ (sağda) Ankara'ya her gelişinde TOBB'u da ziyaret etmektedir.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından  11-13 Eylül 2013 tarihlerinde Ankara'da Sögütözü Rama'da Otelde bir seminer programı düzenlemiştir. Bu seminere  Ortadoğu Bölgesi  ve Kuzey Afrika'daki odaların yöneticileri davet edilmiştir.  Bölge odalarındaki ticaret sicili kayıtlarının ortak bir düzenlemeye kavuşturulması amacıyla başlatılan bu çalışmaların tamamlanarak ve ortak  uygulamaların  başlaması durumunda bölge ülkeleri arasındaki ticaretin daha hızlı gelişmesi ve ticaret hacminin yükselmesi beklenmektedir.

Ticari Sicil Kayıtları ve Ticaret Sicili Düzenlemeleri konularındaki seminer programına Irak'ı temsilen katılan Sabahattin AL SALİHİ, Ankara'da bulunduğu sırada TOBB'u da ziyaret etmiştir.

alt

Seminerden sonra Ankara'da yaşayan kızının evinde bir süre konuk olan SABAHATTİN Al SALİHİ (solda) ,  16 Eylül 2013 Pazartesi günü torunu, Turgut Özal Üniversitesi ögrencisi Mine Türkmen (ortada)  ile birlikte TOBB'u ziyaret etmiştir.

alt

Kerkük Ticaeet Odası başkanı ve 5. TKG programı katılımcısI SABAHATTİN AL SALİHİ (sağda) öğle yemeği için  TOBB kafeteryasında çalışanlarla birlikte  olmayı tercih etmiştir.

alt

5. TKG üyesi SABAHATTİN Al SALİHİ (ortada) , KEKÜK merkezinde  600 konutluk yeni bir  projeye başladıklarını anlattı ve bir Türk firması ile ortaklık yaptıklarını açıkladı. 5. TKG Programı katılımcısı degerli arkadaşımıza bu yeni girşiminde başarılar diliyoruz. 

alt

Ankara seyahati sırasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ini de ziyaret etmeyi ihmal etmeyen 5. TKG programını değerli  katılımcısı SABAHATTİN AL SALİHİ'ye teşekkür ediyor ve "gene bekleriz" diyoruz.