15. TKG PROGRAMI KATILIMCILARI  ANKARA'NIN TARİHİNE YOLCULUK YAPARKEN YENİ DOSTLUKLAR GELİŞTİRDİ 

TOBB tarafından düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konuklar, 16 Eylül 2012 Pazar günü Başkent Ankara'nın tarihsel ve kültürel varlıklarını rehber eşliğnde  ziyaret etti.

Ankara'nın geçmişine yapılan bu keyifli yolculuk grup içi dostlukların gelişmesine ve dünyanın farklı ülkelerinden gelen girşimcilerin renkli anlar paylaşmasına da vesile oldu.

Hacettepe Üniveristesi Sanat Tarihi Bölümü öğretim görevlisis Dr. Fatih MÜDERİSOĞLU'nun eşliğinde yapılan şehir gezisinde Kurtuluş Savaşı Müzesi, Cumhuriet Müzesi, Ankara Kalesi, Rahmi Koç Sanayi Müzesi,  Çiftlikte bulunan  Atatürk  Evi ziyarete dildi.

alt

Atatürk Orman Çiftliği arazisinde bulunan ve  Atataürk'ün Selanik'te doğduğu evin kopyası olan Atatürk Evi ziyaretinden bir anı

alt

Ankara Kalesi Rahmi Koç Sanayi Müzesindeki koleksiyonlar konuklar tarafından ilgiyle incelendi. 

Estergon Kalesindeki lokantada  Ankara mutfağından özel tadların sunulduğu  öğle yemeği Keçiören Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşti. 

Öğle yemeğinden sonra konuklar Keçiören bölgesinde bulunan gezi alanlarında  hoş vakit geçirid. Bu kaspamda; Akvaryum, Etnografya Müzesi, parklar, Türk Büyükleri anıtları  ve teleferik  ziyaret edildi.

alt

 

alt

15 Eylül 2012 Cumartesi günü TOBB Genel Kururlu toplantısısdnan sonra konuklar ARMADA  Alışveriş Merkezini ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında   Mado'da bir mola anını değerlendirdiler.

alt

Kazakistan temsilcileri  15.dönemin gönüllü ekibi olarak grup içi dayanışmanın  başarılı örneğini sergilediler.

15. TKG programına Almanya'dan katlan FATİH DOĞAN   katılımcılar arasındaki iletişime yaptığı samimi katkılarla Grup Sözcüsü olarak görev yaptı. geceleri oteldeki boş zamanları sazı ve sözüyle renklendiren Fatih Dogan, arkadaşlarına unutulmaz  konserler verdi.

alt

Kent Otel Lobisinde 15.grubun  konser saatinde sazıyla FATİH DOĞAN arkadaşlarına unutulmaz bir konser verdi.

alt

15. TKG grubu toplantılara ve programlara özel otobüsleri ile ulaştı. Yunanistan Batı Trakya temsilcisi IMPRAIM IMPRAIMKO (sol başta) ve Artnavutluk delegesi ERMAL MERDANİ (soldan 2.) kısa sürede yakın arkadaş oldular.