15. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMINA KATILAN KONUKLAR  GAZİANTEP'İN TARİHİ VE KÜLTÜREL DOKUSUNU KEŞFE ÇIKTI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 15. Trkçe Konuşan Gişrimciler Programına katılan konuklar  21-22 Eylül 2012 tarihlerinde Gaziantep'te iş çevreleri ile buluştular.

22 Eylül 2012 Cumartesi günü gaziantep Ticaret Odası ev sahipliğinde rehber eşliğinde şehir turu yapan heyet üyeleri  uzuzn çalışma günlerinden sonra biraz rahat soluk aldılar ve şehrin tarihi ve kültürel dokusunu tanımaya çalıştılar.

Konuk girişimciler  Gaziantep Emine Göğüş Mutfak Sanatları Müzesini ilgiyle  ve begeniyle gezdiler ve yetkililerden bilgi aldılar.

TKG üyeleri baharatçılar çarşısında Gaziantep Spor taraftarları ile birlikte neşeli bir fotoğrafta buluştular.

Almanya'dan Nevzat TEKİN (solda) ve heyet başkanı Veli KARAKAYA (sagda)  şehir gezisinde koyu bir sohbete daldılar.

Almanay'dan FATİH DOĞAN (soldan 2.)  Kültür Festivali kapsamında Gazintep'te bulunan konuk folklor grubunun gösterisinde neşeli anlar paylaştı.

15. TKG üyeleri Gaziantep'ten İstanbul'a renkli anılarla döndüler.  Özbekistan, Türkmenistan,  Azerbaycan ve  Kazakistan tensilcileriyolculuk anını belgelemeyi unutmadılar.