14. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER HEYETİ  OSTİM'DE BAŞARILI İŞ GÖRÜŞMELERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

alt

TOBB tarafından düznelenen 14. türkçe Kopnuşan Girşimciler Programına katulan konuk girşimciler 23 Mayıs 2012 Çarşamba günü OSTİM Organize Sanayi Bölgesini  ziyaret derek, yetkililerden bilgi aldı.

OSTİ idare Merkezinde OSTİM'li üreticilerle buluşan konuklar ikili iş görüşmelerinin ardından ilgi alanlarına göre çeşitli  fabrikaları  ziyaret ederek, yetkililerle görüşme fırsatı buldu. 

alt

OSTİM Yatırımlar Koordinatörü ABDULLAH ÇÖRTÜ tarafından yapılan sunum begeniyle izleyen konuk girişimciler OSTİM yapılanmasını kendi ülkelerinde de gerçekleşmesi için izlenmesi gereken yol haritası konusunda çeşitli sorular yöneltti.

alt

14. TKG programına Almanya'dan katılan YÜKSEL SARAR (sağda) OSTİM Genel Koordinatörü ABDULLAH ÇÖRTÜ (solda) ile OSTİM ile Almanya'daki işletmeler arasında  işbirliği kurulması için ön görüşme yaptı.

alt

Konuk heyet üyeleri ABDULLAH ÇÖRTÜ'ye grup adına Kırım Kalpağı  sundu.

OSTİM Yönetim Kurulu Başkanı ORHAN AYDIN  tarafından karşılanan konuklar, ikili iş görüşmelerinin etkin ve verimli olduğunu vurguladılar. 

Orhan AYDIN, Ostim Lale Lokantasında verilen öğle yemeğinde de konukları yalnız bırakmadı. Konuklarla tek tek ilgilenerek, istek ve sorularına hızla yanıt verilmesi ve çözüm bulunması için özel çaba gösterdi. 

alt

14. TKG programına İran'dan katılan 500. TK üyesi MOHAMMAD HASSAN SHEIK (PAYAM)SHARBAFAN (soldan 3.) OSTİM Bölge Müdürüne ahşap üzerine elişi işlenmiş bir hatıra armağanı sundu.