14. TKG PROGRAMI KATILIMCILARI YURDIŞI TÜRKLER VE AKRABA TOPLULUKLAR BAŞKANLIĞI YETKİLİLERİ İLE GÖRÜŞTÜ 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  19-30 Mayıs 2012 tarihleri arasında  Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul illerinde düzenlenen “14.Türkçe Konuşan Girişimciler Programı”na katıla konuk girişimciler, Ankara'a bulundukları sırada  24 Mayıs 2012 Perşembe günü Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı'nı ziyaret ederek yetkililerden bilgi almıştır. 

alt

YTB Kültürel ve Sosyal İşler Daire Başkanı RAMAZAN ÇOKÇEVİK tarafından karşılanan heyet üyelerine YTB tarafındna yürütülen faaiyetler ve projeler hakkında bilgi sunulmuştur. 

alt

Ülke uzmanlarının da hazır bulunduğu  öğle yemeği sırasında ve devamında konuklar kendi ülkeleir ie ilgilenen uzmanlarla tanışmak ve karşılaştıkları sorunları aktarma fırsatı bulmuştur. 

alt

Afganistan heyeti Başbakan Yardımcısına sunulmak üzere getirdkleri Afgan halısını teslim ettiler. 

Konuklar, yurtdışı Türkler konusunda görev yapan Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı BEŞİR ATALAY'a iletilmek üzere çeşitli yerel hediyelerini Ramazan ÇOKÇEVİK'e takdim ettiler.

alt

Heyet Başkanı REMZİ KAPLAN   İran'dan gelen konuk girişimciler DAVOOD TAHMASEBPOUR   (sol başta), MOHAMMAD HASSAN SHEIK SHARBAFAN (sağ başta  ve HOSEYN VOSUQİ  IRANİ  (sağdan 2.)  YTB Daire Bbaşkanı Ramazan Çokçevik'e hediye sunmalarına eşlik etiti.

alt

Kırgızistan Grubu ve heyet başkanı hediye takdim töreninde birlikte bulundular.

alt

Kazakistan temsilcisi RAHMETULLA ÇETİN (solda)  YTB anılar galerisine yerel bir işleme sundu.

alt

14. TKG heyeti  Yurdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı ziyaretini belgelemek için sıralandılar.