13. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER GRUNBU ANITKABİR'İ ZİYARET EDEREK  ATA'YA SAYGILARINI SUNDU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi tarafından düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında  ülkemizde bulunan konuklar, 20 Eylül 2012 Salı günü, "Türkçe Konuşan Girişimciler" yazısı taşıyan çelenk ile Anıtkabir'i ziyaret ederek Atatürk'ün huzurunda saygı duruşunda bulundu.

alt

13. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklar ANITKABİR'in merdivenlerini heyecan ve gururla tırmanırken görevli askerler grubu çelengi ile önden yürüdü.

alt

ASnıtkabir töreninde heyecanlı ve duygulu anlar yaşandı.

alt

13. TKG heyeti ATATÜRK'ün huzurunda ti borusu eşliğinde saygı duruşunda bulundu.

alt

13. TKG programıa Almanay'da katılan EMRE HIZLI (sağda) ve Kırgızistan'dan katılan NURLAN AZHİEV (solda) ATA'nı mzoleis önünde heyeti çelengi ile anı fotoğrafında.

alt 

13. Türkçe Konuşan Girşimciler programı kataılımcıları ANITKABİR merdivenlerinde grup hatırası için sıralandılar. 

alt

Heyet Başkanı Romanya'dan Turhan ŞEMSİ,  Anıtkabir Şeref Defterine tüm katılımcılar adına bağlılık, sevgive saygı içerikli bir mesaj yazdı.

alt

Resmi törenin ardından, konuklar Anıtkabir Müzesini gezerek, görevlilerden bilgi aldı. Müze mağazasındaki hatıra eşyalara yogun ilgi gösteren konuklar, ülkelerine götürmek üzerer rozet, kitap, belgesel içerikli DVD vb çeşitli hediyelik eşyalar satın aldılar.

alt