13. GRUP ÜYELERİNİN PROGRAMI  İSTANBUL'DA  FURA ZİYARETLERİ İLE BAŞLADI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konuklar  17 Eylül 2011 Cumartesi günü sabahından itibaren İstanbul'da buluşmaya başladılar.

Grup üyelerinin İstanbul'a varışları  tamamlanıncaya kadar  2 gün İstanbul'da konaklayan  girişimcilerin programında  fuar ziyaretleri bulunuyordu.

13. TKG Programı katılımcıları  17 Eylül 2011 Cumartesi  ve 18 Eylül 2011 Pazar günleri  iki farklı grup olarak Yeşilköy'de bulunan İstanbul Fuar Merkezi salonlarında açılan   YAPI MARKET 2011 Nalburiye  & Hırdavat Fuarı  ile    ZOW 2011 Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım, Aksesuar ve Ekipmanları Fuarını ziyaret ettiler.

alt

Grup üyeleri 18 Eylül 2011 Pazar günü toplu olarak, BeylikDüzü mevkiindebulunan TÜYAP Fuar Merkezi salonlarında üzenlenen   Avrasya Ambalaj 2011 - 17.Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı ile    6. İstanbul Gıda ve Gıda Teknolojileri- 2011 Fuarını ziyaret etiiler.

alt

Balkanlardan gelen üyeler fuar ziyaretinden memnun kaldı. Kosova, Sancak ve Makedonya temsilcileri fuar alanında.

alt

13. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katıla konuklar İstanbul'da  fuar ziaretelri sırasında hızla kaynaştı ve neşeli anlar paylaştı.

alt

Konuk girişimciler fuar ziyaretlerinin çok yararlı olduğunu belritiler. Çok sayıda üretici firma ile  görüşme fırsatı bulan konuklar elleri kolları fuar ve firme  katolgları ile dou olarak 18 Eylül Pazar akşamı geç saatlerde Ankara'ya ulaştılar.