GİRİŞİMCİLER EKONOMİ BAKANLIĞI  YETKİLİLERİ İLE YAPILAN TOPLANTIDAN ÇOK  MEMNUN KALDILAR

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından 17-28 Eylül 2011 tarihleri arasında düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konuklar 20 Eylül 2011 Salı günü Ekonomi Bakanlığını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

13. TKG grubu Ekonomi Bakanlığ'ının bahçesinde aile fotoğrafı için sıralandı.

13. TKG programına katılan konuk heyet üyeleri Ekonmi Bakanlığı yetkilileri ile tanışmaktan memnun oldu.

13. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuk girişimciler Ekonomi Bakanlığı uzmanları tarafından yapılan sunumları ilgiyle izlediler.

Almanya'dan OSMAN SİRKECİ (sağdan 2) ve 13. TKG üyeleri Ekonomi Bakanlığı uzmanlarına çeşitli sorular yöneltti.

Almanya'dan İLKER POLAT (soldan 3.) ve  EKREM ECE  (soldan 2.) dönem arkadaşları  ile Ekonomi Bakanlığının bahçesindeki  bu hatıra fotoğrafı ile anılarını kayıt altına aldı.

Ekonomi Bakanlığı Anlaşmalar Genel Müdürlüğü Türk Cumhuriyetleri, BDT, Doğu Avrupa Daire Başkanı Belma ARAL konuklarla yakından ilgilendi.

Bakanlık yetkilileri konuk girişimcilerin ülkeleri ile Türkiye arasındaki ticarette karşılaştıları sorunları tek tek not aldılar ve bu konuların izlenerek,  çözüme kavuşturulacağı hususunda güvence verdiler.

13. TKG heyeti Ekonomi Bakanlığı yöneticileri ile grup fotoğrafında birlikte yer aldı.