TOBB 13. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI KATILIMCILARI KISA SÜREDE ARKADAŞ OLDU

alt

Yunanistan Batı Trakya temsilcisi HASAN HASAN (sol başta) ve Kazakistan delegesi  YERKİNJAN KURAKBAYEV  8sağdan 3.) Avrasya Bölgesi temsilcileri İstanbul'da fuar ziyaretinde arkadaşlarını bekliyor.

17-28 Eylül 2011 tarihlerinde gerçekleşen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcıları İstanbul'a ulaştıkları ilk gün toplu olarak fuar zyaretleri ile programa başladıkları için, kısa sürede birbirleriyle kaynaştı ve program süresince samimi bir arkadaşlık ortamını paylaştı. 

alt

Programın yoğun içeriği nedeniyle  konuklar otelde bulundukları akşam saatlerinin büyük bölümünü çalışarak geçirdiler. 

alt

 

alt

Ankaralı şirket temsilcileri 13. TKG  katılımcılaraını kent Oelde de yalnız bırakmadı. kahvaltıda ve akşam yemeklerinde iş görüşmeleri devam etti.

TOBB ETÜ Dış İlişkiler Müdürü Fisun TALAY, konukları isteği üzerine Kent Otel'de  grup üyelerini ziyaret derek Ortak Eğitim Programı hakkında  ek bilgi sundu ve  TOBB ETÜ öğrencilerinin  grup üyelerinin şirketlerine stajyer olara kabul edilmesi için görüşmeler yaptı.

alt

TOBB ETÜ  Dış İlişkiler Müdürü Fisun TALAY (arka sıra soldan 4.) 13. grup üyeleri ile  yakından ilgilendi. kent Otelde ziyaret ederek isteklerini ve sorularaını yanıtlmak iin yardımcı oldu.

alt

Makedonya'dan ADEM  YAKUP(sol başta) Almanya temsilcileri EKREM ECE  (soldan 2.) OSMAN SİRKECİ (sağdan 2.) ve EMRE HIZLI (sağ başta) ile yakın arkadaş oldu.

alt

13. Grup üyeleri, İran'dan NASTARAN PORU DOWLAT (sol başta), Bulgarista temsilcisi KADRİYE ALİMANOVA (sağdan 2.)  Almanya temsilcileri İLKER POLAT (sağdan 2.) EKREM ECE  (sağdan 3.) EMRE HIZLI (soldan 3.) heyet başkanı Romanya'dan Turhan ŞEMSİ (sağ başta)  ile gece gezmesinden otele dönüyor. 

alt

Otobüs çoktan gelmiş, otelin önünde hazır. Sabah programına vaktinde yetişmek için günün nöbetçisinin grubun geride kalan üyelerini toplaması beklenmekte.

alt

Bulgaristan'dan KADRİYE ALİMANOVA (sağda) ve  Yunanistan  Batı Trakya delegesi HASAN HASAN (solda) Kapadokya gezisinde  renkli anlar paylaşıldı.

alt

13. TKG üyeleri Nevşehir ziyareti sırasında neşeli anlar paylaştı.