13. TKG PROGRAMI KATILIMCILARI  AŞAM YEMEKLERİNDE DE ÇALIŞMAYA DEVAM ETTİLER

TOBB 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konuklar Ankara'da bulundukları sırada  akşam yemekleri sırasında da çeşitli sunumlar dinlediler.

Hazırlanan programın  çok yoğun olması nedeniyle,  TOBB'da yapılan sunumlar sırasında genel olarak anlatılan bazı  konularda özellikle Almanya'dan katılan üyelerimiz ek bilgi isteyince, akşam yemeklerininde sunum yapılması zorunluluğu ortaya çıktı.

alt

Konya Ticaret Odası Başkan Yardımcısı İSMAİL   HAYDAROĞLU (sağdan 2.) 13. TKG grubu ile yakından ilgilendi ve isteklerine tek tek  çözüm üretmek için çok çaba gösterdi. İran Zencan Ticaret Odası Başkanı ALİ YEGENAH FARD  (soldan  2.) ve Bulgaristan temsilcisi KADRİYE ALİMANOVA  (sol başta) akşam yemeklerindne sonra hep birlikte çalıştılar.

Bu kapsamda TOBB tarafından yürütülen çeşitli projeler Kent Otelde akşam yemegi servisis sırasında konuklarla paylaşıldı. Uzmanlar ve yöneticiler grup üyelerine projeleri tanıttılar ve geç saatlere kadar soruları yanıtladılar. 

alt

Bu kapsamda 21 Eylül 2011 akşamı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yürütülen ABİGEM (AB İş Geliştirme Merkezleri) Projesini tanıtımı yapıldı. Yapılan sunum ve açıklamalar, başta Almanya'dan gelen konuklar  olmak üzere, KOBİLER için yeni bir destek modeli olarak,  AB üyesi   Bulgaristan, Romanya ve Yunanistan'dan gelen konuklar tarafından ilgiyle  izlendi.

alt

Kent Otelde akşam yemeği sırasında ABİGEM sunumu 

alt

Almanya'dan gelen katılımcılar  İLKER POLAT (sağ başta), OSMAN SİRKECİ (sağdan 2.),  EMRE HIZLI  (sağdan 3.) ve  EKREM ECE (sol başta), ABİGEM Projesi sorumlusu, TOBB AB Proje Geliştirme  ve İzleme Müdürü WERNER GRUBER (soldan 2.)  ile birlikte.

alt

13. TKG programına AB üyesi ülkelerden gelen konukları TOBB ABİGEM uzmanı ile birlikte 

Kobi AŞ ve Kredi Garanti Fonu  yöneticileri tarafından yapılan bilgilendirme sunuşu ise,  22 Eylül 2011 Perşembe akşam yemeği sırasında Kent Otel salonlarında  gerçekleşti.  Konuklar KOBi AŞ yöneticilerine uygulamaya ilişkin  çeşitli sorular yöneltiler.