13. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI KATILIMCILARINA  TOBB'DA   ÇEŞİTLİ SUNUMLAR YAPILDI

Balkanlar, Kafkasya, Orta Doğu ve Orta Asya vb bölge ülkelerinde yaşayan ve Türkçe konuşan girişimcilere Birliğimizin tanıtılması ve Türkiye ile ticari bağlarının güçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla 17-28 Eylül 2011 tarihleri arasında “13.Türkçe Konuşan Girişimciler Programı”  düzenlenmiştir.

alt

Balkan delegasyonu TOBB'da oturumu başlamasını bekliyor.

Ankara, Kayseri, Nevşehir  ve İstanbul illerinde düzenlenen  bu programa 21 ülke ve 4 özerk bölgeden Dışişleri Bakanlığı dış temsilcilikleri aracılığıyla belirlenen 42 katılımcı iştirak etmiştir. 

alt

Konukların Ankara'da bulundukları ilk haftada  TOBB İkiz Kulelerde düzenlenen toplantılarda TOBB'un tanıtımı yapıldı.

Rusya'nın Karaçay bölgesidnen katılan SOLTAN SOLTAN KHAPCHAEV (sağdan 2.)  ve Ukrayna Kırım'dan ENVER SEİTİBRAGİMOV  (sağdan 3.)  programa aktif katılım gösterdi.

TOBB'da yapula sunumlara  birimler  ve faaliyetleri hakkında konuklara ayrıntılı  bilgi verildi. Türkiye ile ticaret yapmanın koşulları ve yönetemleri açıklandı, işbirliği olanakları hakkında  örnek sunumlar gerçekleştirildi.

alt

Kazakistan delegesi  YERKİNJAN KURAKBAYEV (soldan 2.) ve  İran temsilcileri  NASTARAN POURDOWLAT  (soldan 3.)  BEHROUZ POURSOLEYMAN (sağdan 2.)  ALİ  YEGANEHFARD sağ başta TOBB'da yapılan sunumlara katıldılar. 13. TKG üyeleri sunumları ve dersleri ilgiyle izlediler, sorular sorarak, deneyimlerini paylaşarak  derslere katkıda bulundular.

alt

13. TKG Programı katıımcıları sunumlar arasında molada da birbirlerinden ayrılmadılar.