İLTER OSMANCIKZADE'NİN KONUĞU OLARAK RODOS ADASINI TANIMAK

12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Rodos Adası'ndan katılan İLTER OSMANCIKZADE,  ailesi ile birlikte tarihi Rodos Kalesi  içindeki çarşıda "La Fontana" adlı  hediyelik eşya mağazasını işletmektedir.

12 TKG üyesi İLTER OSMANCIKZADE (solda) hediyelik eşya mağazası girişinde yolcu gemisi ile Rodos'a  ulaşan yeni konuklaraını bekliyor.

İlter Osmancıkzade ayrıca, Türk ve Yunanlı sanatçılardan oluşan  bir müzik grubu ile komşu adalarda ve Türkiye'nin güney sahilerindeki kentlerde  zaman zaman konserler vermektedir. Özellikle Akdeniz ve Ege sahil kasabalarını belediyelerince düzenlenen festivallerde ve dostluk konserlerinde sahne alan bu müzik grubunun şefi ve solisti olarak görev yapan İlter Osmankcızade,  12. TKG Programı günlerinde  grup arkadaşlarına da mini bir konser vermişti.

28-30 Temmuz 2012 tarihlerinde İlter Osmancıkzade ile buluşmak üzere Rodos Adası'na bir ziyaret gerçekleştirdik.  İlter Osmankcızade   Rodos Adası'nı ayrıntılı olarak tanıtmak için kendi arabası ile bir Ada  turu gerekleştirdi. Bu tur kapsamında Ada'nın turistik alanları, ormanları ve Kelebekler Vadisi ziyaret edildi.

İlter Osmancıkzade (sağda) ile Adanı yüksek tepelerinde kurulan Kelebekler Vadisinde rehberlik yaptı.

İlter Osmancıkzade'nin eşi Makbule Hanım'a yazlık evlerinde konuk olduk. Osmancıkzade ailesi ile birlikte Rodos Adası'nın popüler sahillerini, ünlü tatil beldelerini ziyaret ettik.

12. TKG üyesi İLTER OSMANCIKZADE (sağda) misafirperverliğin en nadide örneklerini sergiledi.

İlter  Osmancıkzade (sol başta) ve eşi Makbule Osmancıkzade (sağdan 2.)  Ada turunda konukları Elif Sevgi Bozoğlu (sağ başta) ile yakından ilgilendi.

Osmankcızade ve eşi Makbule Hanım 12. TKG programı katılımcılarını ve tüm grup arkadaşlarını Rodos Adası'na davet etmektedirler.

12. TKG programına Rodos Adasını temsilen katılan İLTER OSMANCIKZADE  (sağ başta)  ve Makbule Osmankcızade (sol başta) konukları Elif Sevgi Bozoğlu'nu Ada'nın arka yüzünde tepedeki bir deniz ürünleri lokantasında  akşam yemeğine davet ettiler.