11. TKG PROGRAMINA  KOS (İSTANKÖY) ADASINDAN KATILAN İBRAHİM KUNELAKİ  CARAVELLE BALIK LOKANTASINA  GRUP ARKADAŞLARINI DAVET EDİYOR

TOBB 11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KOS (İstanköy)  Adası'ndan katılan  İBRAHİM KUNELAKİ  ve eşi Fatma Hanımın birlikte işlettikleri CARAVELLE Balık  Lokantası Kos Adası sahilinde çok ünlü bir Türk lokantasıdır.

alt

Fatma Kunelaki (ortada) ve11. TKG programı katılımcısı  İBRAHİM KUNELAKİ (sağda)  Caravelle Balık Lokantasının girişinden TKG Aile üyelerine selamlarını  ve davetlerini ilettiler.

Çok değişik çeşitlilikte ve  lezzetli deniz  ürünleri  tabakları   günün her saatinde  müşteri çekmektedir. Akşam servisinde  canlı müzik yapılan lokanta taverneya dönüşmektedir.

27 Temmuz 2012 Cuma günü Kos (istanköy) Adasına gerçekleştiriğiimiz bir günlük ziyarette  grup üyemiz İBRAHİM KUNELAKİ ve eşi Fatma Hanımı iş yerlerinde ziyaret etme şansı bulduk.

 

alt

11. TKG Üyesi İBRAHİM KUNELAKİ (solda) CAREVALLA  Balık Lokantasında yaklaşıK 10 ay boyunca öğle ve aşam yemeklerinde konuklarını ağırlamaktadır.

Yunan Adalarında Osmanlı ardılı Türkler olarak çok az sayıda bir nüfusa sahip olduklarını vurgulayan İbrahin Kunelaki,  ekeonomik kriz nedeniyle zor  bir dönemden geçtiklerini anlatmıştır.  Özellikle Türk gençlerin kültürel kimliklerini giderek kaybettiklerin anlattı ve  ana vatandan gençlere yönelik destekleme projeleri geliştirlmesini beklediklerini ifade etti. 

alt

İBRAHİM KUNELAKİ  (sağda) ve Fatma Hanım  Caravelle  Balık Lokantasının üst katında yaşamaktadırlar.  Sabah erken saatlerde lokantanın mutfak alışverişi için İbrahim Bey mobileit ile çarşıya yönelmektedir. Gün boyu devame den  servis hiç durmadan akşam ve gece saatlerinde de sürmektedir. Özellikle yaz aylarında iş  tempoları çok yoğun olmaktadır.  

11. TKG Programı katılımcısı İbrahim Kunelaki, başta 11. dönemin üyeleri olmak üzere tüm TKG Grubu katılımcılarını KOS (İstanköy) Adası'na na davet ettigini özellikle belirtmiştir.  

alt

11. TKG programı katılımcısı İBRAHİM KUNELAKİ  arkadaşımızın değerli eşi Fatma Kunelaki'ye (solda) üst düzeydeki ev sahibeliği ve konukseverliği nedeniyle içtenlikle teşekkür ederiz.