İrak Türkmen İşadamları  Derneği Kerkük'te ASKON Anadolu Aslanları İşadamları Derneğini Konuk Etti.

 ASKON  Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Irak ziyareti kapsamında 14 Nisan 2012 tarihinde Türkmen İşadamları Derneğinin konuğu olarak  Kerkük'e bir çalışma ziyareti gerçekleştirmiştir.  

alt

12. TKG Grubu Üyesi HALİD  MEKNECİ (soldan 1.), 9. TKG Grubu üyesi HALİD  MAYAS (soldan 2.),  14. TKG Grubu üyesi  NİZAL M. MUSTAFA (arka sırada, ortada) ve 1. TKG Grubu üyesi SAVAŞ SABUNCU (sağ başta)  ASKON Başkanı MUSTAFA KOCA  (sağdan 2.) ile plaket takdim töreninde. 

alt

Türkmen İşadamları Dernegi Başkanı ve 12. TKG Grubu Başkanı SUPHİ MUTAPÇI (sağdan 3.) ASKON Başkanı MUSTAFA KOCA'ya  (soldan 2.) plaket sundu.

alt

9. TKG Grubu üyesi HALİD MAYAS  (sağda) + ASKON Başkanı MUSTAFA KOCA ile toplantının açılış töreninde ev sahipliği yaptı.

ASKON Başkanı Mustafa KOCA'nın   liderliginde kırküç ASKON üyesi işadamından oluşan  ticaret heyeti için Türkmen İşadamları Derneği ikili  iş görüşmeleri düzenlemiştir.

Kerkük'lü çok sayıda işadamının katıldığı  ikili iş görüşmelerinden taraflar çok memnun kalmıştır.  

ASKON grubuna  Türkmen işadamları tarafından yemek ikram edilmiş ve çevre gezisi düzenlenmiştir.

alt

Konuk heyet Kerküklü işadamlarını göstermiş olduğu üst düzey ilgiden çok memnun kalmıştır.

ASKON işadamları için düzenlenen toplantılara Irak Parlamentosunda  Türkmenlerin temsilcileri olan Arşad SALİHİ  ve  Zala NEFTCİ de katılmıştır. Ayrıca Kerkük'te bulunan devlet dairelerinde çalışan çok sayıda Türkmen görevli de  bu toplantılarda hazır bulunmuştur.