16. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMINA KATILAN KONUKLAR TOBB BAŞKANINA YEREL HEDİYELER SUNDU

TOBB 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcılarının TOBB'un "Anılar Galerisi"nde sergilenmek üzere sundukları yerel ve otantik hediyelerin herbirinin fotoğrafı, hediyeyi veren konuğun adı ile birlikte bir katalog kitapta yayınlanmış bulunmaktadır.

alt

16. TKG programına Tacikistan'da katılan OTABEK RUZİEV    (sağda) ve  MUHAMMADZHON TURGUNOV (solda) TOBB Başkan Yardımcısı FAİK YAVUZ'a kaftan ve kalpak giydirdiler.

TOBB web sayfasında "Yayınlar" başlığı altında bu kitaba  erişim mümkündür.

TOBB'un 68. Genel Kurul çalışmaları kapsamında yayınlanan "Hediyeler, Ödüller ve Taltifler" adlı kitapta 16. Grup üyelerinin TOBB'a getirdikleri hediyeler 29 Kasım 2012 tarihi ile 73.  ve  76.sayfalar arasında yayınlanmaktadır.


16. TKG programına Özbekistan'da katılan MUZAFFAR MULLABAEV (sağda) Dışişleri Bakanlığı Daire Başkanı CÜNEYT YAVUZCAN'a deri bir tablo armağa etti. 

Katalog kitabın pdf formatında, 73 ila 76. sayfalar arasında yayınlanmakta olan  hediyeleri veren grup üyelerinin isimlerine ve hediyelerin fotoğraflarına ulaşmak için   linki tıklamanız yeterli olacaktır.

alt

16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Afganistan'dan katılan MOHAMMAD HASHİM BAYKARA JURAQOL  (sağda)  ve SUAİD M. HANİF M.SHRİF (solda) TOBB Genel Sekreter Yardımcısı ALİ EMRE YURDAKUL'aa kalpak hediye ettiler. 

16. TKG Grup üyelerinin TOBB Başkanına  sundukları hediyelerin fotografları  Katalog kitabın swf formatında da 73. ve 76. sayfalar arasında yayınlanmaktadır. Linki tıklamanız önerilmektedir.