15. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMINA KATILAN KONUKLAR TOBB BAŞKANINA YEREL HEDİYELER SUNDU

TOBB 15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcılarının TOBB'un "Anılar Galerisi"nde sergilenmek üzere sundukları yerel ve otantik hediyelerin herbirinin fotoğrafı, hediyeyi veren konuğun adı ile birlikte bir katalog kitapta yayınlanmış bulunmaktadır.

TOBB web sayfasında Yayınlar başlığı altında bu kitaba  erişim mümkündür.

alt

Romanya delegeleri  NEJLA CURTACAI  (solda) ve  NARGİS SEPTAR (sağda) 15. TKG programı sertifika töreninde TOBB başkanı ile  

TOBB'un 68. Genel Kurulu hazırlık çalışmaları kapsamında yayınlanan "Hediyeler, Ödüller ve Taltifler" adlı kitapta 15. Grup üyelerinin TOBB'a getirdikleri hediyeler 15 ylül 2012 tarihi ile 55.  ve 60. sayfalar arasında yayınlanmaktadır.

Katalog kitabın pdf formatında, 55 ila 60. sayfaları arasında yayınlanmakta olan  hediyeleri veren grup üyelerinin isimlerine ve hediyelerin fotoğraflarına ulaşmak için   linki tıklamanız yeterli olacaktır.

alt

15. TKG programına Tacikistan'dan katılan konuklar  DZHAMOLIDDIN ASHUROV  (solda)  ve  RUSTAM NAZAROV  (sağda) TOBB Başkanına işlemeli bir tabak sundular.

15. Türkçe Konuşan Girişimciler programıa katılan  heyet üyelerinin TOBB Başkanına  sundukları hediyelerin fotografları  Katalog kitabın swf formatında da 55 ve 60. sayfalar arasında yayınlanmaktadır. Linki tıklamanız önerilmektedir. 

alt

Kazakistan heyeti TOBB Başkanı ile tanıştı.

alt

15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Türkmenistan'dan katılan konuk işadamları ISABERDI GYLYJOV (sol başta), NURMUHAMMET ORAZGYLYJOV (soldan 2.) GURBANALYYEV MEREDALY  (sağdan 2.) ve  JUMA KADYROV (sağ başta) TOBB başkanına Türkmen kaftanı, kalpağı ve halısı armağan ettiler.

Sertifika törenine ait fotograflara ulaşmak için lütfen tıklayınız.