14. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMINA KATILAN KONUKLAR TOBB BAŞKANINA YEREL HEDİYELER SUNDU

TOBB 14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcılarının TOBB'un "Anılar Galerisi"nde sergilenmek üzere sundukları yerel ve otantik hediyelerin herbirinin fotoğrafı, hediyeyi veren konuğun adı ile birlikte bir katalog kitapta yayınlanmış bulunmaktadır.

alt

Kazakistan temsilcileri RAKHMETULLA  CHETIN (sağ başta) NURBOL NURLAN  (sol başta) ve  MADİ MEİRAMGALİULY  (soldan 2.) hediye tadim töreninde TOBB Başkanına kaftan ve kalpak sundu.

TOBB web sayfasında "Yayınlar" başlığı altında bu kitaba  erişim mümkündür.

alt

Özekistan temsilcisi HAMİD SULTONOV (solda) TOBB Başkanına işlemeli bir tabak sundu.

TOBB'un 68. Genel Kurul çalışmaları kapsamında yayınlanan "Hediyeler, Ödüller ve Taltifler" adlı kitapta 14. Grup üyelerinin TOBB'a getirdikleri hediyeler 25 Mayıs 2012 tarihi ile 29.  ve  34.sayfalar arasında yayınlanmaktadr.

alt

Kırım temsilcileri  ASLAN ÖMER KIRIMLI  (solda) FEVZİ  AMZAİEV (sağda) TOBB başkanına dostluk kalpağı giydirdi ve CIBA şirketinin plaketini sundu.

Katalog kitabın pdf formatında, 29 ila 34. sayfalar arasında yayınlanmakta olan  TOBB'a hediye sunan girişimcilerin  isimlerine ve hediyelerin fotoğraflarına ulaşmak için   linki tıklamanız yeterli olacaktır.

alt

14. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Türkmenistan'dan katılan  ARSLAN BORJAKOV  (solda) ve JEREN  CHARYYEVA (sağda)   TOBB anılar galerisi için getirdikleri at heykelini TOBB Başkanına sundu.    

14. TKG Grup üyeleirnin TOBB Başkanına  sundukları hediyelerin fotografları  Katalog kitabın swf formatında da 29. ve 34. sayfalar arasında yayınlanmaktadır. Linki tıklamanız önerilmektedir. 

alt

14. TKG programına İran'dan katılan Erdebil Ticaret Odası Genel Sekreteri  HOSEYN VOSUQİ  IRANİ (solda) TOBB anılar galeisi için uzun zamandır halı ticareti ile uğraşan aile şirketi adına  el işi bir halı armağan etti.