Denizli Sanayi Odası 07-10 Kasım 2010 tarihlerinde Kuzey Irak’ın Erbil, Musul ve Kerkük şehirlerine dönemin Musul Başkonsolosu  Ahmet YILDIZ’ın  katkıları ile bir çalışma ziyareti düzenledi.

DENİZLİ SANAYİ ODASI heyetini kerkük'te, Irak Türkmen İşadamları Derneği Başkanı ve 12. TKG Programı heyet başkanı SUPHİ MUTAPÇI ve Derneğin yönetim kurulu üyeleri konuk etti.

Yirmisekiz kişiden oluşan Denizi heyetine Sanayi Odası Meclis Başkanı MEHMET TOSUNOĞLU ile Denizli SO Yönetim Kurulu Başkanı MÜJDAT KEÇECİ liderlik etti.

alt

Denizli SO Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat KEÇECİ (sağ başta), Türkmen İşadamları Derneği Başkanı Suphi MUTAPÇI ile hediye takdimi töreninde neşeli anları paylaştılar.

Çalışma ziyaretine 7-8 Kasım 2010 tarihleirnde Musul’da başlayan DSO heyeti, Musul Valisi ile görüştü. Ninevah Otelinde DSO Heyeti ile firmalar arasında ikili görüşmeler yapıldı.

9 Kasım 2010 tarihinde  Kerkük’e giden heyet üyeleri, Kerkük Valisi ile görüştü. Kerkük Ticaret Odası’nı da ziyaret eden heyet, burada firmalarla ikili görüşmeler yaptı.

Türkmen işadamları Denizli heyeti onuruna  yemek daveti verdi.

alt

 Türkmen İşadamları Derneği Başkanı ve TKG Programı 12. Grup Başkanı Suphi MUTAPÇI (soldan1.), Denizli Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet TOSUNOĞLU (soldan 2.) ve  9. Grup Üyesi Halid MAYAS (soldan 3.) yemek sırasında  işbirliği yapılabilecek, ortak projeler geliştirilebilecek  sektörleri değerledirdiler.

Kerkük Ticaret odası salonlarında yapılan ikli iş göüşmelerine Türkmen İşadamları derneği üyeleri de toplu olarak katıldılar. Denizli Sanayi Odasının 28 kişilik  heyetii ile  verimli iş görüşmeleri gerçekleştiren  Kerküklü işadamları  yeni iş bağlantıları gerçekleştirdiler.

alt

12. Grup üyesi Halid MEKNECİ (sağ başta)  ve Dernek üyeleri ikili iş görüşmelerinde Denizli Sanayi Odası üyeleri ile Irak piyasası için  yeni bağlantılar yaptılar.

alt

Program kapsamında Denizi işadamları heyeti Kerkük'ün tarihi mekanlarını da ziyaret etti.

Kerkük ziyaretinin ardından Erbil’e giden heyet Erbil Valisini ziyaret etti ve  Erbil Ticaret ve Sanayi Odası’nda da firmalarla ikili görüşmeler yaptı.

Denizli Sanayi Odası işadamları  heyetinin Irak ziyareti konusundaki diğer ayrıntılara Denizli SO web sitesinden erişmek için bu linki tıklamanzı yeterli olacaktır. 

Denizli heyetinin Kerkük ziyareti fotoğraflarına TKG Yahoo Grup sayfasındaki özel albümden ulaşmak mümkündür. TKG Yahoo Grup üyeleri lütfen bu linki ziyaret ediniz.