10. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI KATILIMCILARI İSTANBUL'DA BOĞAZ TURUNDA 6. GRUBUN ÜYELERİ İLE TANIŞTI 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 10. TKG programına Afganistan'dan  katılan  ABDUL MOSADEQ ABDULWAHAB (solda) ve Rusya'nın başkenti Moskova'dan katılan  ALEKSEY MOROZOV  (sağda) Ortaköy camii ve Boğaziçi Köprüsü ile hatıra fotoğrafında buluşarak dönem arkadaşlıklarıını belgeledi. 

20 Mayıs – 05 Haziran 2010 tarihleri arasında Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen  10..Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuk girişimciler  01 Haziran 2010 Salı günü istanbul Boğazında  yapılan 3 saatlik  tekne turunda grup arkadaşları ile rahat bir ortamda vedalaşma fırsatı buldu.

DEİK' de gün boyu yapılan bilgilendirme toplantıları, sunumlar ve ikili iş görüşmelerinin yogunluğunda sonra istanbul Boğazındaki  tekne turunda 10. TKG grubunun katılımcıları neşeli ve eğlenceli bir ortam yaşadılar.

alt

Rusya'dan ALEKSEY MOROZOV  (sağda)  Yunanistan Batı Trakya temsilcisi EROL AMET  (solda)  İstanbul boğazında tekne gezisi sırasında Kırgız üyelerin hediyesi kalpaklar ile neşeli anları paylaştılar.

10. Grupla tanışmak üzere İstanbul'a gelen ve DEİK İş Konseyi yöneticilerinin hazır bulunduğu Çalışma Yemeğine  katılan  6. Türkçe Konuşan Girişimciler Grubunun değerli üyeleri  Moldova'dan VALENTİNA UZUN, KKTC'den RAMAZAN GÜNDOĞDU  ve Azerbaycan'dan  ELNUR JABBARLI, 10. Grubu tekne turunda da yalnız bırakmadılar ve yeni grup  arkadaşlarına istanbul Boğazı gezisinde de eşlik ettiler.  

alt

Afganistan'dan ABDUL MOSADEQ ABDULWAHAB  (ortada) ve Kazakistan'dan  MURAT SAURBEKOV  (solda) müzik eşliğinde eğlenirken, Kırgızistan'dan BAKYTBEK MAMBETAKUNOV (sağ başta) arkadaşlarını izlemeyi tercih etti.

alt

6. grup üyelerinden makedonya temsilcisi VALENTİNA  UZUN (solda) ve Azerbaycan temsilcisi  ELNUR JABBARLI (sağda)  10. TKg grubunu Bilek Otelde ziyaret etti,  birlikte konakladı ve KKTC temsilcisi RAMAZAN GÜNDOĞDU ile birlikte İstanbul Boğazındaki tekne gezisinde 10. dönem üyeleri ile yakından tanışa fırsatı buldular ve  yeni dostluklar kurdular.

alt

Kırgızistan'dan gelen girişimcilerin BAKYTBEK MAMBETAKUNOV ile  TEMİRLAN SARLYKBEK UULU'nun dönem arkadaşlarına "Kırgız Dostluk Kalpakları" hediye etmeleri ile renklenen ve şenlenen tekne gezisinde  mutlu anlar paylaşıldı.