KKTC GRUBUNUN ÜYELERİ  GİRNE'DE AKŞAM YEMEĞİNDE BULUŞTU

KKTC Grubunun üyeleri 18-19 Kasım 2011 tarihinde düzenlenen DTİK Kurultayı sırasında KKTC kökenli Avustralya'da  yaşayan başarılı iş kadını NEVİN HUSEYİN  ile tanıştılar. 

Türkçe Konuşan Girişimciler Grubunun KKTC'li üyeleri, Kurultay'dan sonra Avustralya Sidney'e ambalaj sektöründe firma sahibi  olan ve aile ziyaretleri nedeniyle KKTC'de  bulunan Nevin Hüseyin  ile  bir akşam yemeğinde biraraya geldiler.

5. Türkçe Konuşan Girşimciler Programı katılımcısı AHMET HASTÜRK'ün  öncülüğünde 27 Ocak 2012 tarihinde Girne'e akşam yemeğinde biraraya gelen KKTC grubu konukları ile yakından ilgilendi. 

alt

 ŞEVKİ METECİ - 9. Grup Başkanı (soldan 1.) +  MUHİT İNCE - 7. Grup (soldan 2.) + AHMET HASTÜRK -5. Grup (soldan3.)- NEVİN HÜSEYİN-konuk-(soldan 4.) MUSTAFA AYDIN -13. Grup (sağdan 1.) + MURAT KARAKUŞCU- konuk (sağdan 2.) ve  BURÇİN ÖZDENAK -11. Grup-(sağdan 3.)  Girne buluşmasında  mutlu anlar paylaştılar.

Akşam yemeği vesilesi ile Türkçe Konuşan Girşimciler Programına farklı dönemde katılmış olan KKTC'li girişimciler  daha yakından tanışma ve görüşme fırsatı bulmuş oldular. İlginç anıların ve renkli iş deneyimlerinin anlatıldığı sohbet geç saatlere kadar devam etti.

KKTC grubunu biraraya gelmekte gösterdikleri istek ve  konuklara gösterdikleri ilgileri nedeniyle kutluyoruz.  Bu güzel akşamın anılarını bzlere paylaştıkları için teşekkür ediyoruz.