KKTC ve  IRAK  GRUBU ÜYELERİ  ERBİL AGROFOOD FUARINDA BULUŞTU    

26-28 Kasım 2012 tarihlerinde Kuzey Irak'ta Erbil'de düzenlenen ERBİL AGROFOOD 2012 Fuarına gerek Türkiye'den gerekse  Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden çok sayıda üretici firma stand kurmuş, ürünlerini sergileyerek fuara  iştirak etmiştir.

alt

Fuarda stand açan KKTC  Akdeniz Narenciye İhracatçıları Birliği'nin yöneticisi  AHMET HASTÜRK, 5. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılmıcısıdır.

11. Grup üyesi Akan ve Umut  OZA ailesine ait olan OZA KAHVE Şirketi de AGROFOD Fuarında stand açmıştır. 

KERKÜK Ticaret Odası Başkanı ve 5. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı Üyesi Sabahattin Al SALİHİ başkanlığında bir heyet 28 Kasım 2012 tarihinde Erbil  Agrofood Fuarını ziayeret ederek, firmalarla iş görüşmesi yapmıştır. 

alt

Kerkük Heyeti11. TKG programı kataılımcısıs  OZA Kahve Standını ziyaret etti. 1 TKG üyesi  Nuri Salihi (soldan3.),  5. TKG üyeleri Ahmet Hastürk (soldan 5.) ve Sabahattin Al Salihi (sağdan 4.) ve 14. TKG üyesi Mahmut Salihi, (sağdan 2.) TKG ailesi olarak buluşmaktan ve tanışmaktan  çok memnun oldular. 

alt

Erbil'deki Gıda Fuarı izlenimleri konusunda 5. Grup üyemiz  AHMET  HASTÜRK'den gelen mektubu bilginize sunuyoruz:

"Sevgili Arkadaşlar,

26-29 Kasım 2012 tarihleri arasında Kuzey Irak'ta gerçekleştirilen Erbil Agrofood Fuarı'nda TOBB'UN yönlendirmeleri ile Kerkük Ticaret Odası, başta sevgili başkanları Sabahattin Al SALİHİ  Bey, 1. Dönem arkadaşımız Nuri SALİHİ,  14. grup arkadaşlarımızdan Mahmut SALİHİ ve çok nezih kalabalık bir heyetle standımızı 28 Kasım günü ziyaret etmişlerdir.

Sadece Akdeniz Narenciye İhracatçılar Birliği standını değil, Kuzey Kıbrıs'tan bu fura katılan  tüm Kuzey Kıbrıs şirketlerinin standlarını da ziyaret etmişlerdir.

Ayrıca fuarda önemli bir bölgeye sahip olan Türkiye şirketlerinin ve üyeleri olan Irak firmasının da standlarına birlikte ziyaret gerçekleştirdik. Normal akışında devam eden fuar ziyaretlerine Kerkük Ticaret Odası heteti ayrı bir heyecan katmıştır. Kuzey Kıbrıs standları ve ayrıca Türkiye standları da bu ilgi ve heyecandan çok memnun kalmışlardır.

Bizleri onurlandıran her Kerkük Ticaret Odası mensubu arkadaşlarımıza tek tek teşekkürü bir borç biliyorum. Fuara ayrı bir heyecan ve güzellik katmışlardır. Kerkük'e davetlerine maalesef fuar organizasyonu nedeni ile zaman bulup gidememek bizleri üzmüştür. Ancak en kısa sürede davetlerine başka bir organizasyonla icabet etmeyi çok arzulamaktayız.

Sevgili TOBB Yönetimi,

Her etkinliğimizi takip etmeniz ve bu etkinliklerde arkadaşlarımızı motive edip yönlendirmeniz  takdirle karşılanmaktadır. En büyük teşekkürü size gönderiyorum ve TOBB çatısının önemini vurgulamak istiyorum. TOBB'ni de bu güzel aileyi yaratmış olmasından tekrar dolayı tebrik ediyorum.

Resimleri en kısa sürede sizlerle paylaşacağız.

Hepinize sevgilerimi gönderiyor, işlerinizde başarılar diliyorum.

Ahmet Hastürk-  KKTC 5. Grup Üyesi"

alt

5. TKG programına kKTC'den katılan AHMET HASTÜRK (ortada) KKTC'li üreticileri Irak heyet başkanı ve Kerkük Ticaret Odası Başkanı, TKG programınan dönem arkadaşı SABAHATTİN AL SALİHİ (sağdan 2.) ile  tanıştırdı. 

alt

Kerkük'ten gelen Irak heyeti KKTC'li üreticilere başarılar diledi.