T.C. BAŞBAKANI  MAKEDONYA'DA TÜRK İŞADAMLARI İLE GÖRÜŞTÜ

Başbakanın Makedonya  ziyaret programı kapsamında düzenlenen Türk kökenli işadamları toplantısına da katılan 1. TKG programı katılımcısı  KEMAL NAZIM, Makedonya Türk işadamları Birliği adına Başbakana bir hediye sunmuştur.

1. TKG üyesi KEMAl NAZIM (soldan) 3. TC Başbakanına hediye sunduğu toplantıya TOBB başkanlığı da yapmış AKP Milletvekili ALİ COŞUN'da (ortada) katıldı.

Haziran 2005'de düzenlenen TOBB 1. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcılarından Makedonya Türk İşadamları Birliği (MATİB) Başkanı KEMAL NAZIM, T.C. Başbakanının 2006 yılında gerçekleşen Makedonya ziyaretini yakında izlemiştir.

Başbakanın Makedonya ziyareti sırasında bir öğle yemeğinde GOSTİVAR'da kurulu Türk kökenli VİTAMİN AG'  şirketine konuk olmuştur.

4. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı ESFER ALIJI, o dönemde Genel Müdür olarak görev yaptıgı Vitamin AG  Şirketinde, TC Başbakanını konuk etme ve  ağırlama şansı bulmuştur.