IRAK KERKÜK TİCARET ODASI KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİNİ ZİYARET ETİ

Irak Kerkük Ticaret Odası yöneticileri Oda Başkanı ve 5. TKG programı katılımcısı SABAHATTİN AL SALİHİ başkanlığında dokuz kişilik bir heyetle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne bir ziyaret düzenledi.

25-28 Eylül 2012 tarihleri arasında düzenlenen ziyarete Kıbrıs Türk Sanayi Odası ev sahipliği yapmıştır.  Kıbrıs Türk Ticaret Odası'nın da katkılarıya gerçeleşen zengin programdan katılmcılar çok memnun kalmıştır.

alt

Sabahattin  AL SALİHİ -Kerkük Ticaret Odası Başkanı  ve 5. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı Üyesidir. 

alt
Mahmut SALİHİ (sol başta),  Ahmet HASTÜRK (soldan  2.) Kıbrıs Türk Sanayi Odası Başkanı Ali ÇIRALI (sağdan 2.) ve Kerkük ticaret Odası Başkanı Sabahattin AL SALİHİ (sağ başta)
 
Irak heyetinin başkanlığını yapan Sabahattin AL SALİ Hİ Türkçe Konuşan Girişimciler Programının 5. Grubuna katılmıştır. 
 
5.  Gruba  KKTC'den katılan Ahmet HASTÜRK  ile dönem arkadaşı olan Sabahattin Al SALİHİ,  bu ziyaret kapsamında dönem arkadaşı ile yeniden  görüşme fırsatı da bulmuştur. 
 
Irak heyetinin  üyelerinden Mahmut AL SALİHİ  14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılmıştır.
 
alt
 
6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan Ramazan GÜNDOĞDU'da Kerkük Ticaret Oodası'nın Kuzey Kıbrıs Programını yakından izlemiş ve görüşmelere katılmıştır.
 
Doğu Akdeniz Üniversitesi Endüstri Mühendisiği Fakültesi labaoratuvarlarında Kerkük Ticaeret Odası heyetina yapılan sunuma Ramazan Gündoğdu'da eşlik etmiştir.
 
alt
 
Sabahattin Al Salihi (soldan2.) Ramazan Gündoğdu (soldan 3.) Üniversitede sunumu dinliyorlar-
 
İşyeri ziyaretleri programı kapsamında Irak heyeti Ramazan Gündoğdu'nun sahibi olduğu Magosa'daki  tersaneyi e ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi almıştır.
 
alt
 
Fotografın ortasında Sabahattin Al Salihi ve Ramazan Gündoğdu  Iraklı konuklarla birlikte tersane ziyaretinde ilginç bir deneyimi paylaştılar.