10. GRUBUN ÜYELERİ MAKEDONYA'DA OHRİ GÖLÜNDE BULUŞTU

TOBB 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Grubuna Yunanistan Batı Trakya, Bulgaristan ve Makedonya'dan katılan üç üye, eşleri ve çocukları ile birlikte Makedonya'daki OHRi Gölüne bir  gezi düzenlediler.

TİMUR HALİLOV (ayakta sol başta)  İDRİS DERVİŞ (sağ başta) EROL AMET (ön sıra sol başta) + eşler + çocuklar

OHRİ gezisinden sonra  TKG grubuna gönderdikleri mektubu bilginize sunuyoruz.

Merhaba arkadaşlar,
Aşağıdaki fotografı ilgilerinize sunuyoruz :

Yer : Makedonya - Ohri Gölü

Tarih : 10. Türkçe Konuşan Girşimciler Programından 20 gün sonra  (15 Haziran 2010)
Katılımcılar: Bulgaristan'dan TİMUR HALİLOV, Makedonya'dan İDRİS DERVİŞ,  Yunanistan'dan EROL AMET
Mesaj : Teşekkürler TOBB
Yorum : gereksiz :)
Bir sonraki Buluşma Yeri : Yunanistan Tasos Adası.
Dostluk fotografında  yer almak isteyenlere duyrulur :)

TOBB'a sonsuz teşekkürler
10. Türkçe Konuşan Girişimciler Grubunun Makedonya, Yunanistan ve Bulgaristan katılımcıları

Makedonya temsilcisi  10. TKG üyesi İDRİS DERVİŞ, İnşaat malzemeleri ve banyo ürünleri toptan satışı yapan şirket sahibidir.

Yunanistan Batı Trakya temsilcisi 10. TKG üyesi EROL AMET,  Bursa Uludağ Gıda Mühendisliği bölümü mezunudur. Yoğurt, ayran, peynir, tereyağı vb süt ürünleri üretimi yapan şirket sahibidir.

10. TKG programına Bulhgaristan'dan katılan Timur HALİOV Türk-Bulgar Ticaret ve Sanayi Odası İcra Kururlu Başkanı  olarak görev yapmaktadır. Danışmanlık şirketi ortağıdır.

OHRi gezisine katılan HALİLOV, AHMET ve DERVİŞ ailelerine bu girişimleri nedeniyle  teşekkür ediyor, bu mutlu anların çoğalmasını ve dostluklarının güçlenerek devam etmesini diliyoruz.

Büyük TKG Ailesini oluşturma yolundaki bu faaliyetleri memnuniyetle karşılıyoruz. Benzer buluşma haberlerini bekliyoruz.