6. GRUBUN ÜYELERİ  İSTANBUL'DA DÖNEM ARKADAŞLARININ DÜĞÜNÜNDE BULUŞTU 

TOBB 6. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcıları dönem arkadaşlarından Irak'tan Muhammed BAĞCIOĞLU'nun İstanbul'da yapılan  düğününde bir araya geldiler.

25 Eylül 2010 Cumartesi günü yapılan düğüne Azerbaycan, KKTC, Moldova ve Romanya'dan konuklar katıldı. 

alt

Yukarıdaki fotoğrafta soldan sağa sırayla; Elnur JABBARLI, Dr. Elshen ABULHASANLI, Ramazan GÜNDOĞDU,  damat  Muhammed BAĞCIOĞLU + gelin, Selda İSMAİL, Valentina UZUN  ve Selda İSMAİL'in yeğeni bulunmaktadır.

6. TKG grubun bu düğün nedeniyle bir araya gelmesini sağlayan, programı koordine eden ve bu bilgiyi bizimle paylaşan Moldova'dan VALENTİNA UZUN'a teşekkür ediyoruz.

Balkanlar, Kafkasya, Ortadoğu ve Orta Asya vb bölge ülkelerinde yaşayan  ve Türkçe konuşan girişimcilere Birliğimizin tanıtılması ve Türkiye ile ticari bağlarının güçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla 12-24 Nisan  2007 tarihleri arasında “V1.Türkçe Konuşan Girişimciler Programı”  düzenlenmiştir.

Ankara, İstanbul ve Bursa illerinde düzenlenen bu programa 20 ülkeden Dışişleri Bakanlığı dış temsilcilikleri aracılığıyla belirlenen 33 katılımcı iştirak etmiştir.