SHOLPAN SIRGABAYEVA'DAN MEKTUP VAR:  AFGANİSTAN, IRAK ve  KAZAKİSTAN  İSTANBUL'DA BULUŞTU 

alt

SHOLPAN SIRGABAYEVA (ortada)  İSAM ABBAS MUDRAB (solda)  MOHAMAD  M. TAHER  (sağda)  Sultanahmet Meydanında yeniden görüşmenin mutluluğunu paylaştılar.

TOBB 15. Türkçe Konuşan Girşimciler Programı katılımcılarından SHOLPAN SIRGABAYEVA'dan gelen mektubu bilginize sunuyoruz.

" Sevgili Arkadaşlarım, Degerli Dostlarım,

26 Nisan 2013 tarihinde İstanbul'a TOBB ailesinin 4 üyesi bir araya geldi.

1.MOHAMAD  M. TAHER - Irak

2.  İSAM ABBAS MUDRAB - Irak

3. BABUR JAMAL - Afganistan

4. SHOLPAN SIRGABAYEVA -Kazakistan

Arkadaşlarla facebookta yaptıgımız görüşmelerden, hepimizin aynı anda İstanbul'da olacağımızı anladık. Ben ve BABUR JAMAL arkadaşımız İstanbul'a hem iş hem tatil için gelmiştik.  İSAM ABBAS MUDRAB  Bey ve  MOHAMMED  M. TAHER   Bey İstanbul üzerinden Çine uçacaklardı. 

Birlikte çok güzel saatler geçirdik. Birlikte Sultanahmet'te yemek yedik.

İsam Bey ve Muhammed Bey ile önce buluşup, sonra Babur'u karşılamaya iskeleye gidecektik. Muhammed Bey yolda gelriken uzaktan  beni görmüş.  Şolpan diye seslenince kalabalıktan Muhammed beyi zorlukla  görebildim. O anda ikimizin de yaşadığımız mutluluğu görmeniz lazımdı. O kadar içten ve o kadar samimi.

alt

BABUR JAMAL (solda),  İSAM ABBAS MUDRAB (ortada) MOHAMAD  M. TAHER (sağda)  Sultanahmet Meydanında buluşup, hasret giderdiler. 

TOBB'un programında hepimiz büyülendik sanki. Herkes  biribirini çok seviyor. Kardeş, dost gibi sarılıyor bir birine kavuşunca. İyi ki sizleri tanıdım. Her şey için çok teşekkür ediyor, en derin saygılarımı sunuyorum."

Solpan

alt

BABUR JAMAL (solda),  İSAM ABBAS MUDRAB (ortada)  ve SHOLPAN SIRGABAYEVA  (sağda) birlikte renkli ve neşeli anlar paylaştılar.