TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER HEYETİ KAYSERİ TİCARET ODASI TARAFINDAN AĞIRLANDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girşimciler Prrogramı kapsamında ülkemize gelen otuzaltı girişimciyi  Kayseri Ticaret Odası konuk etti.

Yirmibir ülke ve dört özerk bölgeden TOBB'un  ev sahipliğinde Türkiye'ye gelen işadamı ve işkadını Türkçe konuşan girişimciler 25 Eylül 2011 Pazar  günü Kayseri Ticaret Odası'na konuk oldu.

Konuk heyet üyeleri için Kayseri TO tarafından,   25 Eylül  2011 Pazar günü rehber eşliğinde, Kent Müzesi, Asur Ticaret Kolonisi Kaniş-Karum ve Erciyes Dağı gezileri düzenlendi. Bu gezilerden çok memnun kalan heyet üyeleri  yoğun programları arasındaki bu kısa tatil gününün tadını çıkardılar.

alt

26 Eylül 2011 Pazartesi günü Kayseri Ticaret Odasını ziyaret eden konuklar, burada  Kayseri Ticaret Odası anıla tarihte Yönetim Kurulu Başkanı olan Hasan Ali KİLCİ tarafından karşılandı. Odanın Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis üyelerinin hazır bulunduğu toplantı Kayseri TO  Meclis Salonunda yapıldı.

Konuklar, Türkiye'nin ticaretine yön veren Kayserili tüccarlarla tanışma ve işbirliği yapma ortamı sağlayan Oda yönetimine içtenlikle teşekkür etti. Sektörel buluşmaların gerçekleştiği iş görüşmelerinin samimiyeti   Kayseri Mutfağından değişik lezzetlerin ikram dildiği öğle yemeğinde de devam etti.kayserili tüccarlar kendi sektörlerinde iş yapan heyet üyelerini  yemekten sonra iş yerlerine davet etti.

Tüccarlar arasındaki iş görüşmeeirnin çok verimli geçtiği ve yeni iş bağlantılarının yapıldığı ifade edildi.  

alt

13. Türkçe Konuşan Girişimciler Grubunun Kayseri Ticaret Odası ziyareti Doğan Haber Ajansının web sitesinde yayınlanmaktadır.