6. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI KATILIMCISI  RAMAZAN GÜNDOĞDU KKTC'DE MİLLETVEKİLİ  SEÇİMLERİNDE ADAY OLDU

İrsen Küçük başanlığındaki ULUSAL BİRLİK Partisinden KKTC'de  Gazi Magosa İlçesinden aday olan Türkçe Konuşan Girişimciler Programının katılımcısı, aktif üyemiz  RAMAZAN GÜNDOĞDU'nun  seçimi kazanması halinde, KKTC'nin ekonomik açıdan  gelişmesi bir çok  projeyi gündeme getirmesi beklenmektedir.

Kesinleşen seçim sonuçlarına göre Ramazan Güğndoğdu'nun 34 oy eksikle milletvekili olamadığı öğrenilmiştir.

Değerli üyemize bu seferlik  geçmiş olsun diyor, yeni başladığı siyasi hayatında başarılar diliyoruz.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan RAMAZAN  GÜNDOĞDUGazimağusa'da bulunan Shipyard Famagusta Tersanesinin sahibi ve direktörüdür. Ayrıca  Girne'deki yat limanı,  Delta Marina'nın sahibidir.  Kıbrıs Türk Ticaret  OdasıYönetim Kurulu üyesi ve Başkan V. olarak görev yapmıştır.