DTİK KURULTAYINA KATILACAK TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER İSTANBUL'DA BULUŞTU

18-19 Kasım 2011 tarihlrinde İstanbul'da yapılan Dünya Türk Girşimciler Kurultayı için İstanbul'a  gelen Türkçe Konuşan Girişimciler Grubu üyeleri 17 Kasım 2001 günü değişik  saatlerde İstanbul'a ulaştı.

Haliç kıyısındaki Hilton Otelinde  konaklayan grup üyeleri İistanbul'a geç saatlerde ulaşan  ulaşan arkadaşlarını lobide sohbet ederek beklediler ve güzel bir  grup dayanışması örnegi yarattılar.

alt

1, 2. 4. 6. 12 ve 13.  TKG programlarının heyet  başkanları + üyeleri ie 6, 7, 9, 10, 11 ve  12 TKG gruplarının üyelerli  DTİK kurultay sayesidne İstanbul'da buluştular ve konakladıkları Hilton Otelinde tanışma ve genel değerlendirme toplantısı yaptılar.

alt

Üstteki fotoğrafta 4. Dönem Başkanı ŞARIK CİBO (sol başta)  2. Dönem Başkanı Sevginar SERBEST (ön sırada soldan 3.) 12. Dönem Başkanı  SUPHİ MUTAPÇI (ayakta sağdan 4. sırada) Bulgaristan, Romanya, Moldova,   Irak ve  İran delegeleri  ile birlikte görülmektedir.

alt

Romanya'dan SELDA İSMAİL, (ön sıra sol başta, Moldova'dan VALENTİNA UZUN (soldan 2.) Bulgaristan'dan SEVİNÇ KARAOĞLAN (soldan 3.) ve SEVGİNAR SERBEST (sağdan 2.)  Kurultay katılımcıları arasında kadın grubunu oluşturmaktadır.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler Programında Kerkük Türkmen İşadamları Derneği temsilcisi olarak, Irak heyetine başkanlık yapan HÜSEYİN BEYOĞLU (sol başta)  9. TKg programına Musul'dan katılan İBRAHİM ARAFAT (sağdan 2.) ve 2. TKG program katılımcısı SALİM SUPHİ DEMİRCİ (sağ başta) Kurultay çalışmalarına aktif katılım gösterdiler.

alt

TKG aile fotoğrafında yeralan konuk girişimciler dönem arkadaşları ile yeniden  buluşmuş olmanın mutluluğunu paylaştılar.