60. YIL ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER GRUBU BOĞAZ TURUNDA TANIŞMA VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

Türkçe Konuşan Girişimciler Programı  önceki dönem katılımcıları ile 15. grubun katılımcıları TOBB'un 60. Yıl kutlamaları kaspmaında İstanbul'da buluştu. 

Resmi programların arasında tüm grup birlikte özel bir Boğaz turu yaparak teknede biraraya geldi.

Tüm konukların birbirleriyle tanışması ve herkesin kendi işini kısca tanıtması ortamı sağlanan tekne turunda  çok samimi bir ortam paylaşıldı.

alt

Teknede  Iraklı katılımcılardan 9. grup Üyesi HALİT MAYAS (sol başta) + 12. Grup Başkanı SUPHİ MUTAPÇI (ortada) ve 12. grup üyesi HALİT MEKNECİ  (sağ başta) 15. gruba TKG ailesinin tanıtımında gönüllü oldular.    

Gruplar arası iletişimin güçlendirilmesi, katılımcılar arasında ticaretin canlandırılması ve güç briliği yapılması  konularında görüşlerin ifade edildiği  gezi sırasında grup içi birlikteliğin güçlü enerjisi tüm konuklar tarafından memnuniyetle belirtildi.

alt

6. TKG programına KKTC'den katılan RAMAZAN GÜNDOĞDU (soldan 2.) ve 8. TKG programına Almanya'dan katılan EFENDİ AYGÜN (soldan 3.) 5. TKG programına KKTC'den katılan AHMET HASTÜRK (sağdan 2.) ve 11. TKG programını KKTC temsilcisi BURÇİN ÖZDENAK (arkada)  yeni TKG üyelerine "hoşgeldiniz" dediler ve programla ilgili izlenimleirni paylaştılar.

 

alt

15. TKG programına katılan konuk girşimciler,  tekne gezisi sırasında önceki dönem üyeleri ile tanışarak,  kısa sürede kaynaştı.

alt

12. TKG programına Ukrayna'dan katılan YULIYA KUCHMA (sağ başta), 14. TKG programına Irak'tan katılan ev sağlık truizmi alanında faaliyet gösteren  ALİ SHUGGA AL RAWİ (sağdan 2.) ile 14. TKG programına Almanya'dan katIlan YÜKSLE SARAR (sağdan 3.)   tekne gezisinde programla ilgili izlenimlerini paylaştılar.

alt

15. Dönem katılımcıları ve önceki grupların katılımcıları İstanbul Boğazında birlikte tekne turu yaptılar ve büyük TKG Aileisnin üyeleri olmaının farkındalığını paylaştılar.

alt

Tekne geziisni gösteren yukarıdaki fotografın sag tarındaki masada oturmakta olan 2. Dönem Başkanı Bulgaristan'dan Sevginar SERBEST, TOBB'un 60. yıl kutlamalarına Bulgaristan Parlementosunda Türk Partisi temsilcisi milletvekili eşi Güner SERBEST ve oğulları Fariz ile birkte katıldı.

alt

Büyük TKG Ailesi samimi  ve neşeli bir anı paylaşıyor.

alt

12. ve 15. TKG programı katılımcıları  Irak Kerkük Türkmen İşadamları Derneği üyeleri ile tekne turunda. 

alt

TOBB'un 60. yıl kutlama etkinliklerine katılan KKTC TKG grubu üyeleri  İstanbul Boğazında düzenlenen tekne gezisinde de biraradaydı. 5. TKG yesi AHMET HASTÜRK (ön sırada, solda) 11. TKG programı katılımcısı Oza Kahve'nin Genel Müdürü UMUT OZA (arka sırada, sol başta)  12. TKG üyesi HALİDE GÜRÜN (arka sıra, soldan 2.),  15. TKG üyesi METİN  ŞADİ (arka sırada, sağdan 2.) ve 6. TKG üyesi RAMAZAN GÜNDOĞDU (arka sırada, sağ başta), bu fotoğrafta hem   hemşehri hem de TKG Ailesinin  üyleri olarak birlikte yeraldılar.