60. YIL KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KATILIMCILAR TARAFINDAN ÇOK BEĞENİLDİ

13.09.2012 / İstanbul

​​

İş dünyasının yerli ve yabancı temsilcileri TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen TOBB’un 60. yıl resepsiyonunda İstanbul’da bir araya geldi.

Farklı ülkelerden bine yakın işadamının katılacağı 60. Yıl TOBB Uluslararası İş Forumu öncesinde gerçekleşen resepsiyonda Hisarcıklıoğlu, bütün konuklarıyla tek tek ilgilenirken, yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür etti. TOBB’un 60. yılı kutlamalarının herkesin ortak sevinci olduğunu vurgulayan Hisarcıklıoğlu, “Başarı ve işbirliği ile dolu bu yolu hep beraber kat ettik” diye konuştu.

Türkçe Konuşan Girişimciler Grubu üyeleri   Feriye Lokantasındaki Açılış Resepsiyonunda TOBB Başkanı ile tanışıp, sohbet etme imkanı buldu.

Yukarıdaki fotoğrafta Bulgaristan'dan  katılan kadın üyelerden 1. Gruptan AYNUR ENGER, TOBB Başkanı'nın solunda, 11. gruptan SEVİNÇ KARAOĞLAN ise Başkanın sağ tarafında bulunmaktadır. Arka sırada bulunan VALENTINA UZUN 6. gruba Moldova'dan katılmıştı.

Slovenya'dan gelen katılımcı CELİL SALİHİ (DZELİL SALİJİ) en solda,  Kazakistan'dan 15. grup Üyesi RAFAEL MİKHRALİ (sağdan 2.) Kazakistan'dan 12. Grup üyesi  YERKİNJAN KURAKBAYEV ise hemen arka sırada görülmektedir.

TKG  Programı önceki dönem katılımcıları 60. Yıl Kutlama etkinliklerine yoğun ilgi gösterdi.

Yukarıdaki fotoğrafta Almanya'dan 15. Grup üyesi NEVZAT TEKİN (sol başta) , KKTC'den 6. grup üyesi  RAMAZAN GÜNDOĞDU  (soldan 2. sırada), Bularistan'dan 1. grup üyesi AYNUR ENGER (Başkanın solunda), Almanya'dan 9. Grup üyesi, EFENDİ AYGÜN  (sağdan 3. sırada) görünmektedir.

Arka sırada  Rodos'tan  12. dönem üyesi İLTER OSMANCIKZADE,  Irak'tan 10. Grup üyesi HOSEIN ARIAN  ve 5. Grup üyesi MEHDİ ASL MONADİ  bulunmaktadır.  Irak'tan  NASTARAN POURDOWLAT ise fotoğrafta sağ başta bulunmaktadır. Hemen yanında  Bulgaristan'dan gelen 11. Grup üyesi Avukat SEVİNÇ KARAOĞLAN  (sağdan2.) görünmektedir.

TKG Programına Irak'tan katılan konuklar TOBB Başkanı ile açılışta görüştü.

8. grup üyesi HALİT MAYAS (soldan 2.) + 12. Grup üyesi HALİT MEKNECİ (sağdan 1.)  12. Grup Başkanı SUPHİ MUTAPÇI (sağdan 3.)  TOBB Başkanı ile  birikte görülmektedir. 15. Gruba katılmak üzere  Irak'dan  gelen   MOHAMMED ABDULKHALEQ KAREEM  (sağdan 2.sırada)   ve   İSAM ABBAS MUDRAB  (sol başta) görünmektedir.

Irak'tan 15. Grup üyesi MOHAMMED  M. TAHER (solda) TOBB Başkanı ile  objektiflere birlikte  gülümsedi.

5. TKG programına İran'ın Tebriz şehirnden katılan  MEHDİ ASL MONADİ (sağda) TOBB Başkanı ile yeniden görüşmekten memnun oldu.

TOBB Dış Ekonomik İlişkiler Daire Başkanı ve TKG programları ev sahibesi FÜSUN KARACASOY (soldan 3.)TKG programı katılımcıları (1, 9,14 ve 15. grup temsilcileri) ile Çırağan Sarayında düzenlenen  kokteyldetanışarak,  sohbet etti.

1. TKG üyesi Bulgaristan'dan AYNUR ENGER (sağ başta) ile  9. TKG programı üyeleri Irak'tan HALİT MAYAS  (sağdan 2.),  Türkmenistan'dan DOVRAN BAYLIYEV  (ortada),  Almanya'dan EFENDİ AYGÜN (sol başta) Çırağan  Sarayında düzenlenen Gala Yemeği öncesi müzik eşliğindeki kokteylde hasret giderdiler.

2. TKG programı heyet başkanı SEVGİNAR NAZIM SERBEST (soldan 2.) ve 15.TKG programına Irak'ı Erbil kentinden katılan  MOHAMMED ABDULKHALEQ KAREEM (sağ başta) ve Kerkük'ten gelen  MOHAMMED  M. TAHER (sol başta) 60. yıl kutlmaları sırasında tanıştı.

TOBB'un 60. Yıl kutlama etkinliklerine katılan Türkçe Konuşan Girşimciler Programı katılımcıları zengin kutlma programı etkinliklerini çok beğendiklerini ifade ettiler.

TOBB 60. Yıl Kutlamaları Açılış Resepsiyonuna ait diğer fotoğraflara ulaşmak için lütfen tıklayınız.

TOBB'un 60. yıl kutlama etkinliklerine  katılan KKTC TKG grubu üyeleri Çırağan Sarayı'nda düzenlenen  Gala programını çok  etkileyeci buldu. 11. TKG programı katılımcısı  UMUT OZA (sol başta)   12. TKG üyesi HALİDE GÜRÜN (soldan 2.) 11. TKG üyesi AKAN OZA (soldan  3.), 11. TKG üyesi BURÇİN ÖZDENAK  (soldan 4.) 5. TKG üyesi AHMET HASTÜRK (sağdan 3.) ve 15. TKG üyesi METİN ŞADİ  (sağdan 2.)  ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı (sağ başta)  yöneticisi 60. yıl etkinliklerine birlikte katılarak güçlü bir ekip görüntüsü verdi.