TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER GRUBU  TOBB'UN 60. YIL KUTLAMA TÖRENLERİNE ETKİN BİR KATILIM  SAĞLADI

Türkçe Konuşan Girişimciler Programının ilk 15 grubuna katılan girişimciler, 12-13 Eylül 2012 tarihlerinde İstanbul'da yapılan TOBB'un 60. Yıl Kutlama törenlerine ve TOBB Uluslararası İş Forumu'na da katıldılar.

Dünyanın 7 farklı bölgesinden, TOBB’un düzenlediği 60. Yıl Uluslararası İş Forumu’na katılan odalar birliği başkanları, Hisarcıklıoğlu’nun moderatörlüğünde küresel krizi tartıştı. Krizin kendi bölgelerindeki yansımalarına ilişkin bilgi veren başkanlar yaşadıkları tecrübeleri paylaştılar.​

Uluslarası İş Forumunun ayrıntıları ve gündemdeki konular için TOBB web sayfasında yayınlanmakta olan habere  bu inkten ulaşmak mümkündür.

TKG Grubu  İş Forumuna kayıt olmak için Four Season Oteline birlikte geldi.

12 Eylül 2012 Çarşamba günü İstanbul-Ortaköy'de Feriye Lokantasında düzenlenen 60. Yıl Kutlama Programı Açılış Resepsiyonunda 60. Yıl kutlamalarına katılmak üzere İstanbul'a gelmiş olan önceki dönemlerin katılımcıları  15. Grubun üyeleriyle tanışarak, birlikte büyük bir aile grubu yaratmayı başardılar.

Almanya, Irak, İran, KKTC ve Rusya temsilcileri İş forumuna etkin katılım gösterdiler.

13 Eylül 2012 Perşembe günü Four Seasons Otelinde düzenlenen TOBB Uluslararası İş Forumuna 15. Dönem katılımcıları ve önceki grupların katılımcıları birlikte iştirak ettiler.

Irak kerkük temsilcileri 9. TKG programı katılımcısı KHALİD MAYAS (sağda) ve 12. TKG üyesi  KHALİD MEKNECİ (solda) TOBB Başkanı M. RİFAT HİSARCIKLIKĞLU'na ayyıldız motifi  üzerine Kuran sureleri işlenmiş bir hediye takdim ettiler

Dünyanın dört bir yanından katılan işadamları ve ekonomi uzmanları küresel krizi değerlendirdi. TOBB web sayfasında bu konudaki ayrıntılı habere ulaşmak için lütfen linki tıklayıınız.

TOBB 60. Yıl Kutlama Programı 13 Eylül 2012 Perşembe akşamı Çırağan Otelde düzenlenen Gala Yemeği ile sona erdi.

15.TKG üyeleri  ve önceki grupların katılımcıları Four Seasons Otelinin bahçesinde aile fotografında biraraya geldiler.

Bulgaristan, Irak, İran, Rodos temsilcileri 60. Yıl Kutlama etkinliklerine aktif katılım sağladılar.

9. TKG programı katılımcılaraı Almanya'dan  EFENDİ AYGÜN (sol başta), Irak'tan KHALİD MAYAS (soldan 2.)  TOBB Uluslararası İş Forumunun mola anlaraında   Four Season Otelin bahçesinde 15. TKG programına Irak'tan katılan yeni üyeler  MOHAMMED M. TAHER (sağdan 2.) ve  İSAM ABBAS MUDRAB  (sağ başta) ile sohbet ederek, TKG üyesi olma  deneyimlerini paylaştı

TOBB tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul illerinde dzüenlenen düzenlenen  14. TKG  programına Almanya'dan katılan YÜKSEL SARAR  (sağda) ve Kosova  delegesi ERGİN SUNGUR  (solda) TOBB Uluslararası  İş Forumu'nun  mola anını Four Sesons Otelinin bahçesinde değerlendirdi.

TOBB tarafından düzenlenen Türkçe Konuşan Girişimciler programına Irak Kerkük'ten katılan 12. TKG üyesi KHALİD MEKNECİ (solda), 9. TKG üyesi KHALİD MAYAS (ortada)  ve  5. TKG programı üyesi  MOHAMMED M. TAHER (sağda) 60. YI kutlamaları kapsamında düzenlenen İş Forumu'nu birlikte izledi.

.alt

2. Dönem Başkanı Bulgaristan'dan Sevginar SERBEST (sağdan 2.), 13. Dönem Katılımcısı İran'dan NASTARAN POURDOWLAT (sağ başta) ve 15. Dönemin Bulgaristan'dan gelen katılımcısı MECBURE EFRAİMOVA  (sol başta)  İş Forumu ve 60. Yıl kutlamaları programı sırasında arkadaşlıklarını geliştirdiler.

Büyük TKG Ailesi İş Forumun yapıldığı Otelin bahçesinde bir arada olamının mutluluğunu paylaştı.

TKG programına Irak'dan katılan 9. dönemin üyesi HALİT MAYAS (sol başta) , 14. grup üyesi ALİ SHUGGA AL RAWİ (soldan 2.) ve KKTC'den 11. TKG dönemi üyesi  UMUT OZA (soldan 3.) oturumlar arasında Kurultay delegeleri ile görüşme yaptılar.

TOBB'un 60. yıl kutlama etkinliklerine katılan KKTC TKG grubu üyeleri toplantılara etkin katılım gösterdi. 6. TKG üyesi RAMAZAN GÜNDOĞDU (sol başta), 11. TKG üyesi BURÇİN ÖZDENAK (soldan 2.)  12. TKG üyesi HALİDE GÜRÜN (soldan 3.) 11. TKG programı katılımcısı AKAN OZA (sağdan 2.) ve ağabeyi Oza Kahve'nin Genel Müdürü UMUT OZA (sağ başta)  oturumlara katılarak, yapılan sunumları  ilgiyle izledi.

KKTC'den 12. TKG üyesi HALİDE GÜRÜN (solda)  ile 11. TKG programı katılımcısı AKAN OZA'nın  ağabeyi Oza Kahve'nin Genel Müdürü UMUT OZA (sağda) 12 Eylül 2012 Çarşamba günü İstanbul-Ortaköy'de Feriye Lokantasında düzenlenen 60. Yıl Kutlama Programı Açılış Resepsiyonunda Boğaziçi Köprüsü manzarasında neşeli anlar paylaştı.