2009 DTİK KURULTAYINA KATILAN TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER GRUBU İSTANBUL'DA  BOĞAZ GEZİSİ YAPTI 

10-11 Nisan 2009 tarihlerinde düzenlenen DTİK Kurultayına katılan Türkçe Konuşan Girişimciler Grubu üyeleri, Kurultay çalışmalarını ardından bir  sosyal program düzenlediler.

alt

6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'den katılan RAMAZAN GÜNDOĞDU'nun (ayakta, sol başta)  daveti ile Ortaköy'de toplanan eski dönemlerin üyeleri 9. Gruba katılan yeni dönemin üyeleri ile yakından tanışma ve kaynaşma fırsatı bulmuş oldu.

İran delegesi ve 8. TKG programı katılımcısı MİR ABOLFAZL HASSANİ  (ayakta, sağdan 3.)  TKG üyeleri ile tanışmaktan ve görüşmekten çok mutlu olduğunu ifade etti.  DTİK Kurultaylarının Türk Dünayası  Davos'u olacak şekilde geliştirlmesini önerdi. 

alt

9. TKG Grubu başkanı KKTC'den  ŞEVKİ METECİ (sağda masa başında) + 6. TKG Grubu Başkanı Azerbaycan'dan Dr. ELSHAN ABULHASANLI  (soldan 2.) Moldova'dan VALENTİNA UZUN  (sol başta) ve grup üyeleri ülkelerine dönmeden bir kez daha aynı ortamı paylaşmanın mutlulugunu ifade ettiler.   

alt

Ortaköy buluşması  sırasında 7. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Azerbaycan'dan katılan ŞAMİL HUBYAROV'un dogum gününü kutlayan  grup üyeleri renkli anları  paylaştı.

alt

9. grup üyelerinden Almanya'dan EFENDİ AYGÜN (ayakta) Irak'tan HALİT MAYAS (sol başta), İran'dan SEİD VAHİT PEYMAN ve eşi BAHAR PEYMAN (sağ başta 1.2.)   Azerbaycan'dan 7. grup üyesi ŞAMİL  HUBYAROV'un (ortada) dogumgünü pastasının mumlarını söndürmesininin heyecanını paylaştılar. 

KKTC'de Girne Yat Limanı ve Magosa  Tersanesi sahibi olan TKG Genel Sözcüsü ve Grup Kaptanı 6. TKG üyesi RAMAZAN GÜNDOĞDU, tüm katılımcıları İstanbul Boğazında tekne turuna davet etti. 

alt

RAMAZAN GÜNDOĞDU  (ortada) oğlu, gelini ve 9. TKG grubu dönem başkanı ŞEVKİ METECİ (sol başta) teknede. 

alt

9. Grup Üyeleri ve DTİK Kurultayı Delegeleri İstanbul Bogazı gezisinde teknede  birarada olmanın mutluluğunu paylaştılar.

Azerbaycan'dan ŞAMİL HUBYAROV, Dr.  ELSHAN  ABULHASANLI ve CAVİD  SADIGOV, Almanya'dan  EFENDİ AYGUN, Irak'tan  HALİD MAYAS, İran'dan VAHİD PEYMAN ve eşi Bahar PEYMAN,  KKTC'den  RAMAZAN GÜNDOGDU, oglu ve gelini +  9. Grubun Başkanı ŞEVKİ METECİ, Moldova'dan VALENTINA UZUN ve Romanya'dan SELDA ISMAİL İstanbul Boğaz turunda birarada olmaktan çok memnun kaldılar. 

alt

 

Grup üyeleri soğuk ve rüzgarlı havaya rağmen tekne gezisinde mutlu anlar paylaştılar ve bol bol fotoğraf çektiler.

 

alt

 

KKTC'den Hülya GÜNDOĞDU (sol başta) + gelin + İran'dan Bahar PEYMAN (sag başta) + Moldova'dan 6. Grup Üyesi VALENTİNA UZUN (sagdan 2.) teknede TKG ailesinin kadın üyeleri olarak grup fotoğrafında biraraya geldiler.

 

alt

TKG Ailesinin üyeleri  birarada olmanın memnuniyetini paylaştı. 

alt

6 ve  9. TKG gruplarının başkanları, 6, 8 ve 9. grubu üyeleri TKG ailesin kaynaşmasını başardılar.

alt

6, 7, 8 ve 9. TKG gruplarından üyeler Ortaköy'de tekne ziyareti sonrasında vedalaştılar.