TÜRKÇE KONUŞAN GİRiŞİMCİLER GRUBU 2009 DTİK KURULTAYI NEDENİYLE İSTANBUL'DA BULUŞTU

10-11 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul'da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleştirilen Dünya Türk Girişimciler Kurultayı  nedeniyle İstanbul'da  buluşan Türkçe Konuşan Girişimciler grubunun üyeleri 4. Levent'teki Bilek Otel'de özel bir değerlendirme toplantısı yaptılar.

alt

9. Türkçe Konuşan Girişimciler Grubunun üyeleri de Kurultay kapsamında Bilek Otel'de konakladıklarından eski grupların üyeleri ile tanışma ve kaynaşma ortamı sağlanmıştır.

Türkçe Konuşan Girişimciler Programının ilk sekiz grubunun temsilcileri ile istanbul'da Bilek Otelde ve Kurultay salonuda sürekli birarada bulunan 9. grup üyelerinin TKG Grubuna oryantasyonu  hızla tamamlanmış ve gruplar arasında işbirliği görüşmeleri başlamıştır.

DTİK Kurultayına etkin bir katılım sağlayan 6. TKG Grubu güzel bir örnek oluşturdu. Kurultay çalışmalarına birlikte katılan 6. TKG grubu üyeleri  bu vesile ile hasret giderme olanağı buldu.

alt

Azerbaycan'dan  6. TKG programı heyet başkanı Dr.  ELSHEN  EBULHASANLI (ön sıra sol başta)  ile  ELNUR JABBARLI  ( ( soldan 2.)  ve Romanya'dan SELDA İSMAİL  (sağda) 

Arka sıra: Bosna Hersek'den  ZAJİM ALJİÇEVİÇ (sol başta)  + Özbekistan'dan OYBEK KURBANOV (soldan 2.)  + Yunanistan Batı Trakya'dan CENGİZ UZUN (sağdan 3.) +  KKTC'den RAMAZAN GÜNDOĞDU  (sağdan 2.) ve  Makedonya'dan ERHAN MUSTAFA (sağ başta) 

alt

Katılımcılar  gruplar arasındaki kaynaşmanın  yarattığı sinerjiyi  ticarete yansıtmak amacıyla  bir güç birliği şirketi kurulması konusunda ön çalışma yapılmasınmı kararlaştırmıştır. katılımcılardan 40 kişilik bir grup bu konudaki kararlılılıklarını belirtmek amacıyla bir Protokol metni hazırlayarak Kurultay çalışmaları sırasında  imzaya açmıştır.